„Šia savotiška pergale klaipėdietės atkeršijo Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubui už jų nuolat rezgiamas intrigas ir bandymus susilpninti „Neptūno“ komandą.

Visi puikiai žinome „Lietuvos ryto“ klubo vadovų abejotinus metodus „Neptūno“ krepšininkų atžvilgiu“, – taip šeštadienį „Neptūnas“ pabrėžė savo šokėjų sėkmę prieš viešnias iš sostinės.

Tačiau jau antradienį plokštelė keičiasi kardinaliai: uostamiesčio klubas išplatino viešą atsiprašymo žinutę:

„Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubas nori viešai ir nuoširdžiai atsiprašyti dėl savaitgalį oficialioje klubo svetainėje bei socialiniame tinkle „Facebook“ išsakytų minčių apie „Neptūno“ šokėjų kerštą „Lietuvos rytui“.

Jokiu būdu nenorime aštrinti situacijos tarp skirtingų klubų ir esame tik už taikius bei sportiniais principais paremtus santykius.

Pripažįstame, kad mūsų išsakytos mintys buvo paremtos emocijomis ir nusivylimu, jog nepavyko patekti į SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalinio ketverto varžybas, vykusias mūsų mieste.

Krepšinis yra sportas ir kartais sunku suvaldyti emocijas, tačiau reikia laikytis dorovinių ir moralinių normų bei krepšinio sirgaliams rodyti tik teigiamą pavyzdį. Tad „Neptūno“ klubas sirgalius ragina savo mėgstamas komandas palaikyti laikantis visuotinių etikos principų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)