Tam mačui sostinėje teisėjavo Andrius Maleckis, Gvidas Gedvilas ir Juozas Barkauskas.

Po mačo rungtynių komisaras, išanalizavęs arbitrų darbą, pripažino eilę klaidų, o trys jų padarytos per paskutines dvi pratęsimo minutes.

Inspektoriaus pareigas šiame mače ėjo Robertas Bukauskis.

„Išnagrinėjęs Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio rungtynių įrašą, mačo komisaras pripažino tris teisėjų klaidas per paskutines dvi pratęsimo minutės.

Visos trys buvo nepalankios mūsų komandai. Taip pat buvo pripažinta, jog Kenny Gaineso „blokas“ antrajame kėlinyje buvo „švarus“ ir pražanga taip pat užfiksuota bei du baudų metimai skirti neteisingai.

Tiesa, pripažinta ir tai, jog Anthony Irelandas lemiamoje atakoje tikrai pažeidė dvigubo varymo taisyklę, o Arvydui Šikšniui ketvirtajame kėlinyje turėjo būti skirta nesportinė pražanga.

Kadangi LKL neleidžia viešinti inspektorių ataskaitos, viso teksto pateikti negalime. Apibendrinant, teisėjų darbas šiame mače komisaro įvertintas „labai solidžiai“, – skelbiama Utenos „Juventus“ „Facebook“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)