Sostinės klubo įžaidėjas Mindaugas Girdžiūnas neslepia, kad komandos tikslai – patys aukščiausi.

„Reikės įveikti tą pirmą etapą, kad patektume į pusfinalį, ir tam pasiruošime, – teigė Lietuvos rinktinės įžaidėjas. – Yra tikslas laimėti taurę ir prieš visus reikės laimėti. Tie tikslai patys aukščiausi ir tikiuosi savo titulų kolekciją papildysime.“

Kad įgyvendintų šiuos tikslus, krepšininkui teks sugrįžti į Klaipėdą.

Sėkmingai įveikus ketvirtfinalio barjerą, daugiau nei septynerius metus gimtojo miesto komandai atidavęs M. Girdžiūnas į „Švyturio“ areną grįžtų vasario 17 d.

„Manau, bus visokių reakcijų, – bendraudamas su LKL.LT sakė M. Girdžiūnas. – Manau, žmonės vadovausis emocijomis, taigi bus švilpimų. Bet stengsiuosi žiūrėti į tuos žmones, kurie supranta, palaiko.

Esu atidavęs Klaipėdai daug metų, prisidėjęs prie kilimo į viršų, iškovojome gražių pergalių. Taigi nemanau, kad esu vertas piktų žodžių ar švilpimų. Prisidėjau prie „Neptūno“ kiek galėjau, o dabar priėmiau tokį sprendimą.“

Buvusio „Neptūno“, o dabar „Lietuvos ryto“ įžaidėjo mintys apie persikėlimą į sostinę, SIL–Karaliaus Mindaugo taurę ir buvusio komandos draugo Simo Galdiko žodžius – video reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)