Tai vienintelis sporto renginys Lietuvoje, kurio metu galima laimėti „Mercedes-Benz“ automobilį. Skrupulingas dėmesys detalėms matomas nuo chromu padengtos apdailos iki valdymo skydelio bei jungiklių duryse, reguliuojančių sėdynes ir kt.

Aukštos kokybės LED žibintai, laisvų rankų įranga bei novatoriškos technologijos, prijungiančios išmaniuosius telefonus prie valdymo sistemos - tai naujovės, padidinančios saugumą ir komfortą.

Metimas dėl automobilio vyks per Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo rungtynes sekmadienį. Finalo ketverto turnyras vyks vasario 17-18 dienomis „Švyturio“ arenoje, o komandos išsidalys 90 tūkst. eurų prizų fondą.

Be krepšinio kovų, taip pat vyks tradiciniai „Snaiperio“ ir „Oro karaliaus“ konkursai bei įspūdinga šokėjų programa „Šokėjų kovų“ projekte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)