Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-ioji rinktinė, sėkmingai bendradarbiaujanti su Klaipėdos „Neptūno“ klubu, inicijuoja akciją „Apjuoskime „Švyturio“ areną trispalvėmis!“. Šiam tikslui „Neptūno“ krepšinio klubas rezervuoja visą aukščiausią eilę aplink areną. Visi Lietuvos kariai ir krepšinio sirgaliai yra kviečiami atsinešti po Lietuvos trispalvę, kas turi – ir didžiules vėliavas.

„Artėja Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetis, tad šią progą norisi paminėti kažkaip išskirtinai. Norisi, kad visi pajustų ir suprastų, kad tai mūsų valstybei labai svarbi sukaktis. Per šias rungtynes norisi sukurti vienybės, susitelkimo ir patriotizmo jausmą.

„Švyturio“ arenoje atmosfera turėtų būti išties virpinanti sirgalių širdis. Visi krepšinio sirgaliai su vėliavomis yra kviečiami rinktis bent pusvalandžiu anksčiau, kad iki tol, kol prieš rungtynių pradžią bus giedamas Lietuvos himnas, spėtume visi kartu apjuosti „Švyturio“ areną trispalvėmis“, – pabrėžė „Neptūno“ komandos atstovai.

SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio rungtynes organizuoja „Neptūno“ klubas, tad visi „Neptūno“ abonementų turėtojai, kaip įprasta į rungtynes galės patekti nuskanavę abonemento brūkšninį kodą arba įsigiję bilietus į šias rungtynes internetu Bilietai.LT arba bilietaiLT kasose.

Jei klaipėdiečiai įveiks SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio barjerą, tada yra galimybė, kad pusfinalyje teks kautis su „Neptūnui“ nuolat koją bandantiems kišti Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkais. Tiesa, vilniečiams dar ketvirtfinalyje reikia įveikti Utenos „Juventus“ ekipą.

SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketverto kovos vyks vasario 17-18 dienomis (šeštadienį ir sekmadienį) „Švyturio“ arenoje, tačiau jau lemiamo etapo kovas organizuoja nebe „Neptūno“ klubas, o „Betsafe-LKL“ atstovai.

Taigi, į finalo ketverto kovas „Neptūno“ abonementai jau nebegalios, tad visi krepšinio sirgaliai (net „Neptūno“ abonementų turėtojai) jau turės pirkti bilietus į šį krepšinio renginį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)