Prieš laukiančią itin svarbią dvikovą su Rusijos klubu mintimis apie būsimą varžovą su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi Artūras Milaknis.

„Aplink sukuriama nemažai ažiotažo, stengiamės taškų neskaičiuoti, nes yra taisyklė – kai pradedi skaičiuoti, automatiškai, viskas gaunasi priešingai, – apie mačo svarbą ir padėtį turnyro lentelėje kalbėjo A. Milaknis – Žiūrime tik į atskiras rungtynes ir stengiamės laimėti. Sezono pabaigoje žiūrėsime kokioje vietoje esame.“

Žalgiriečiai, užimantys šeštąją vietą turnyro lentelėje, „Chimki“ lenkia viena pergale. Pergalė Maskvos srities klubui leistų aplenkti Kauno ekipą komandų rikiuotėje, nes pirmoje klubų akistatoje Rusijoje stipresni 85:77 buvo šeimininkai.

„Žinau, kad buvo prastos rungtynės tiek man, tiek komandai. Labai nevykdėme žaidimo plano, kurį buvome susitarę. Manau, šią savaitę bus viskas priešingai – žaisime su kita energija, išpildydami žaidimo planą“, – aiškino A. Milaknis.

„Žalgirio“ komandos snaiperio teigimu, neabejotina „Chimki“ žaidimo stiprybė – rezultatyviausias Eurolygos sezono krepšininkas Aleksejus Švedas. A. Milaknis tikina, jog A. Švedo visiškai nesustabdysi, tačiau įmanoma jo puolimo apsukas kiek sumažinti.

„Stiprioji „Chimki“ žaidimo pusė – Aleksejus Švedus, metantis daug komandos metimų. Jį sustabdyti nėra įmanoma, tačiau jį reikia pristabdyti, duot mesti sunkius metimus, kad jis žaistų ne už juos, o už mus“, – tvirtino žalgirietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)