Tai bus paskutinės B grupės rungtynės, tad visos komandos, kad nebūtų jokių išankstinių susitarimų ar atsipalaidavimų, žaidžia vienodu laiku. Užsienio šalyse žaisti vėlai vakare yra įprasta, tad Klaipėdos krepšinio sirgaliams šįkart teks šiek naktinėti.

„Aišku būtų geriau, jei žaistume anksčiau, bet prisitaikysime. Bus daugiau laiko pailsėti po rytinės treniruotės. Užsienio šalyse žaisti taip vėlai yra įprasta, tad mums tai nėra nauja“, - sakė S. Galdikas.

Jis teigė, kad prieš rungtynes treneris Kazys Maksvytis akcentuoja, jog reikia kreipti dėmesį į gynybą ir kitas detales, kurios ir lemia rezultatą.

Simas Galdikas

„Paskutiniu metu streikuoja mūsų gynyba. Treneris bando išaiškinti mūsų klaidas: primena kas už ką atsakingas, kaip ir kada privalome keistis. Visi stengsimės išpildyti trenerio reikalavimus“, - pabrėžė S. Galdikas.

Šią dvikovą tiesiogiai iš Klaipėdos nuo 21.30 val, transliuos ir LRT Kultūros kanalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)