Trečiadienį vakare F grupės 5-o turo rungtynėse trečiadienį Rimo Kurtinaičio auklėtiniai išvykoje 100:113 (18:31, 24:31, 25:23, 28:33) nusileido Sankt Peterburgo „Zenit“ (3-2) krepšininkams ir prarado bet kokias galimybes pasigrumti dėl kelialapio į atkrintamąsias varžybas.

„Sveikinu „Zenit“ ekipą su geru, energingu žaidimu ir puikia pergale. Yra dienų, kai žaidžiame tiesiog blogiau nei varžovai. Šįvakar „Zenit“ rungtyniavo kur kas geriau nei mes ir žengė tvirtą žingsnį link Europos taurės antrosios vietos grupėje“, – po mačo Sankt Peterburge kalbėjo R. Kurtinaitis.

„Prieš sezoną mes stipriai atnaujinome ekipą, o šiandien akivaizdu, kad mums trūksta kokybės. Mes puikiai žinojome, kaip žaidžia „Zenit“, gerai pažįstu jos trenerį Vasilijų Karasiovą. Jo vadovaujamos ekipos mėgsta greitą žaidimą, staigius išpuolius. Šansų varžovai turi tuomet, kai „Zenit“ įveliama į pozicinį žaidimą. Tačiau greitame krepšinyje pranokti varžovus ypač sunku“, – pridūrė R. Kutinaitis.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ su 1 pergale ir 4 pralaimėjimas prarado šansus kovoti dėl F grupės antros vietos,

Paskutinė šio sezono dvikova su Miuncheno „Bayern“ (4/1) kitą savaitę vilniečiams bus tik formalumas.Bavarijos klubas trečiadienį su kaupu 107:81 atsirevanšavo Turino „Fiat“ klubui (2/3) už nesėkmę pirmame rate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)