„Treniruočių ciklas yra labai trumpas ir kviesti daug žaidėjų nėra prasmės. Ištikus nelaimei ir kažkam patyrus traumą, kitos krepšininkės yra pasiruošusios prisijungti ir padėti. Treniruočių stovyklos metu sužaisime draugiškas rungtynes su Rygos TTT (Latvija) komanda, o per pratybas daugiausiai dėmesio skirsime žaidėjų tarpusavio ryšių stiprinimui“, – sakė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris M. Šernius.

Krepšininkės į treniruočių stovyklą susirinks vasario 5 dieną, o vasario 7 dieną, 16 valandą sužais kontrolines rungtynes su Rygos TTT ekipa. Susitikimas vyks „Žalgirio“ treniruočių centre.

Lietuvos moterų krepšinio rinktinė vasario 10 dieną, 19 valandą 30 minučių išvykoje susikaus su Albanijos rinktine, o vasario 14 dieną, 19 valandą žais su Vengrijos rinktine.

Lapkričio mėnesį vykusiose C grupės rungtynėse lietuvės namuose 70:73 pralaimėjo Vengrijos rinktinei ir išvykoje 62:64 po atkaklios kovos nusileido Rusijos rinktinei.

Į 2019 metų Europos moterų krepšinio čempionatą pateks visų grupių nugalėtojos (8) ir šešios geriausios antrąsias vietas užėmusios rinktinės. Į čempionatą be atrankos jau pateko Serbijos ir Latvijos rinktinės.

Lietuvos moterų krepšinio rinktinės žaidėjų sąrašas: Gintarė Petronytė (Stambulo „Galatasaray“, Turkija), Giedrė Labuckienė (Krokuvos „Wisla Can-Pack“, Lenkija), Monika Grigalauskytė (Torunės „Energa“, Lenkija), Eglė Šulčiūtė („Hainaut Basket“, Prancūzija), Laura Svarytė (Krasjonarsko „Jenisei“, Rusija), Rasa Knyzaitė (Kauno raj. „Hoptrans-Sirenos“), Mantė Kvederavičiūtė (Umeo „Udominate Basket“, Švedija), Kristė Druskytė („Hoptrans-Sirenos“), Kamilė Nacickaitė (Adanos „Aski“, Turkija), Santa Okockytė („TSV 1880 Wasserburg“, Vokietija), Dovilė Saurazaitė („Hoptrans-Sirenos“), Laura Juškaitė (Vilniaus „Kibirkštis“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)