D. Adomaitis Kanadoje ir JAV aplankė NBA lygoje rungtyniaujančius Joną Valančiūną ir Domantą Sabonį, o Toronto „Raptors“ ir Indianos „Pacers“ klubų vadovus turėjo supažindinti su nacionalinės komandos planais.

Abu aukštaūgius D. Adomaitis rinktinėje tikisi išvysti šių metų vasarą.

Denveryje treneris atliks stažuotę „Nuggets“ klube, kurio generaliniu vadybininku dirba Artūras Karnišovas.

Barselonos ir Atlantos olimpinių žaidynių bronzos medalių laimėtojui, 1995-ųjų Europos krepšinio vicečempionui A. Karnišovui rinktinės strategas įteikė Lietuvos trispalvę.

„Tai Lietuvos krepšinio fanų dovana ir pagarba ilgamečiui Lietuvos rinktinės žaidėjui“, – po nuotrauka „Instagram“ socialiniame tinkle pranešė D. Adomaitis.

„Pagrindinis kelionės tikslas – aplankyti NBA klubus, kuriuose žaidžia lietuviai. Svarbu pabendrauti su klubų vadovais, supažindinti juos su esama situacija FIBA krepšinio sistemoje. Valančiūną ir Sabonį noriu matyti komandoje birželio mėnesio pasaulio čempionato „lange“, su klubų atstovais kalbėsime ir apie tai“, – dar prieš kelionę pasakojo D. Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)