Jonaviečiams reguliariajame „Mezon“-NKL čempionato sezone taip ir nepavyko įveikti „Perlo“ komandos, kuriai buvo pralaimėta ir pirmuose dvejuose sezono ratuose.

„Jonavos“ ekipa rungtynėse su „Perlu“ greitai šovė į priekį (9:2). Svečiai po kelių minučių išlygino rezultatą (11:11), o po pirmojo kėlinio šeimininkai sugebėjo susikrauti 3 taškų pranašumą (17:14).

Antrąjį kėlinį jonaviečiai pradėjo spurtu 9:0 ir gerokai nutolo (26:14). Puikiai varžovų krepšį atakavę „Jonavos“ žaidėjai buvo pabėgę ir 15 taškų skirtumu (40:25), o po pirmosios mačo dalies turėjo 11 taškų persvarą (41:30).

Šeimininkų puolimas sustojo po didžiosios pertraukos, kuomet per pusę trečiojo kėlinio jonaviečiai surinko tik 2 taškų (43:38). Nors antroje ketvirčio dalyje Nerijaus Zabarausko auklėtiniai kiek atkuto, „Perlas“ sugebėjo panaikinti didžiąją dalį pirmoje mačo dalyje turėto deficito (50:46).

Ketvirtąjį kėlinį „Perlas“ pradėjo išsiverždamas į priekį (50:54). Jonaviečiai greitai perėmė iniciatyvą į savo rankas (57:56). Išsiveržę į priekį, šeimininkai praleido galingą varžovų spurtą 11:0 ir įkrito į gilią duobę (57:67).

Nors paskutinę mačo minutę „Jonava“ dar buvo atkūrusi intrigą (66:70), klaidos lemiamu metu atėmė iš šeimininkų šansą iškovoti pergalę.

Sekmadienį „Jonava“ keliaus į Prienus, kur 21 val. jėgas išmėgins su brolių Ballų atstovaujamu „Vytautu“. Tai bus paskutinis draugiškų rungtynių ciklo „Big Baller Challenge“ mačas.

„Jonava“: Dovydas Redikas 21 taškų, Ebuka Anyaorah 18, Karolis Šarukas 10, Justas Vazalis 8, Martynas Pacevičius 5, Antanas Montrimavičius 3, Bryton Hobbs ir Tomas Miškinis po 2, Lukas Grabauskas taškų nepelnė, Šarūnas Dambrauskas ir Heng Yu nerungtyniavo.

„Perlas“: Lukas Kvedaravičius ir Aistis Pilauskas po 12 taškų, Domantas Pipiras 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)