Ištraukus burtus paaiškėjo, kad įveikusios SIL–Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio barjerą „Neptūno“ ir „Lietuvos ryto“ komandos susitiktų turnyro pusfinalyje.

„Po burtų traukimo ceremonijos suaktyvėjo bilietų prekyba į pirmąją renginio dieną, – atskleidė LKL vykdomasis direktorius Žygimantas Surintas. – Klaipėda tiki, kad „Neptūnas“ ir „Lietuvos rytas“ įveiks ketvirtfinalio barjerą ir pirmą kartą susitiks tarpusavyje po Lietuvos krepšinį sudrebinusių žaidėjų perėjimo iš Klaipėdos į Vilnių.“

Gruodžio 10 d. paskelbta, kad finansinių sunkumų turėjusio „Neptūno“ lyderiai Arnas Butkevičius ir Mindaugas Girdžiūnas keliasi į „Lietuvos ryto“ gretas.

Vis dėlto net jei ketvirtfinalyje įveiks Utenos „Juventus“ ir pateks į finalo ketverto turnyrą Klaipėdoje, „Lietuvos rytas“ versis be A. Butkevičiaus – šiam lūžo delnakaulis ir puolėjas turės praleisti turnyrą. Vis dėlto Klaipėdoje pirmas rungtynes po išvykimo žaisti turėtų M. Girdžiūnas.

Kas iškovos taurę šiemet? #SILKaraliausMindaugoTaurė

A post shared by Betsafe-LKL (@betsafelkl) on Jan 21, 2018 at 8:28am PST

SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinaliai vyks vasario 17 d. kartu su „Oro karaliaus“ konkursu – į šią dieną parduota apie pusė visų bilietų.

Varžybų nugalėtojas paaiškės vasario 18 d., į šią dieną bilietą įsigiję žiūrovai galės pamatyti rungtynes dėl trečios vietos ir „LKL snaiperio“ konkursą.

Bilietus į renginį platina bilietai.lt, o šių metų SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą tiesiogiai transliuos LRT televizija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)