„Bomba. Lavaras Ballas šio vakaro „Big Baller Brand Challenge Games“ rungtynėse tarp „Vytauto“ ir „Dzūkijos“ bus Prienų-Birštono komandos trenerio asistentas! Jau šiandien 21:00 val. pasimatome Prienų kūno kultūros ir sporto centre!“, – skelbiama oficiali „Vytauto“ klubo „Facebook“ paskyra.

Vietoje BBL čempionato „Big Baller Brand Challenge Games“ draugiškų rungtynių seriją pasirinkęs „Vytautas“ kol kas laimėjo visus tris žaistus mačus – prieš Kauno „Žalgirio“ jaunimą (90:80) ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunimą (130:93) bei NKL lyderį Šakių „Vytį“ (93:89).

LaVaro sūnūs rikiuojasi tarp „Vytauto“ lyderių. LiAngelo pelno net po 23,3 taško, o LaMelo Ballas prideda po 18,3 taško, atlieka po 6,7 rezultatyvaus perdavimo ir perima po 4 kamuolius.

Tiesa, LKL pirmenybėse tiek Ballams, tiek „Vytautui“ (4/16) su jais sekasi nekaip: jie 86:95 nusileido Panevėžio „Lietkabeliui“ ir net 93:116 neprilygo Pasvalio „Pieno žvaigždėms“, iš viso pralaimėjo jau septynis susitikimus iš eilės ir žengia paskutinėje, dešimtoje, turnyro lentelės vietoje.

„Reikia pakeisti savo mąstymą ir žaisti 100 mylių per valandą greičiu kiekvienose rungtynėse. Nesvarbu, žaidi prieš senius ar prieš kūdikius. Tai yra tas pats. Pirmiausia reikia žaisti ne prieš varžovus, o prieš save. Jei greitai nebėgsi ir nemesi, niekaip nesumesi per pusę rungtynių 60 taškų. Jei nežaidi staigiai, pats save nubaudi“, – patarimus po paskutinės nesėkmės viešai dalino LaVaras.

Pagal tvarkaraštį prieniškiams liko dvejos „Big Baller Brand Challenge Games“ šio ciklo rungtynės: antradienį su Alytaus „Dzūkija“ ir sekmadienį – su „Jonava“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)