Kelios dienos prieš moters dieną, kovo 4-ąją, jaukiausiu šalies kurortu tituluojamuose Druskininkuose Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) antrus metus iš eilės organizuos čempionato žvaigždžių dienos renginį, sujungtą su Lietuvos moterų krepšinio taurės finalu.

Dėl teisės rungtis jame stipriausiųjų šalies klubų ketvertas kovoti pradės jau kitą savaitę, kada antradienį Klaipėdos „Fortūna“ pirmoje dvejų rungtynių pusfinalio serijos akistatoje savo aikštėje priims nugalėtojų statusą apginti sieksiančias Marijampolės „Sūduvos“ krepšininkes.

Pastarosios pernai naujutėlaitėje Jonavos arenoje organizuotame finale beveik 2 tūkstančių sirgalių akivaizdoje triumfavo po to, kai po ilgosios pertraukos panaikino dviženklį deficitą ir dramatiškai 76:68 įveikė Vilniaus „Kibirkštį“.

Kitoje šių metų pusfinalio poroje kovosiančios „Kibirkšties“ krepšininkės trečiadienį namuose susikaus su Kauno rajono „Hoptrans-Sirenomis“.

Pusfinalio kovas tiesiogiai transliuos DELFI TV, o net tris valandas vyksiantį finalinį renginį nušvieš Lietuvos nacionalinė teleivizija.

Krepšinio šventės metu taip pat taikliausios lygos krepšininkės susikaus snaiperės konkurse, o sporto ir kultūros žvaigždės kartu su geriausiomis LMKL žaidėjomis išmėgins savo jėgas metimų varžytuvėse

LMKL partneris „Eglės sanatorija“ finalinio renginio dalyves pakvies jėgas atgauti SPA komplekse, kur jų lauks prabangi šventinė vakarienė ir pirčių bei baseinų zonos pramogos.

Renginį globoja Sidnėjaus olimpinių žaidynių nugalėtoja ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Moterų taurės tvarkaraštis:

Pusfinaliai:

Sausio 23 d., 18 val.: Klaipėdos „Fortūna“ – Marijampolės „Sūduva“
Sausio 24 d., 17.30 val.: Vilniaus „Kibirkštis“ – Kauno r. „Hoptrans-Sirenos“
Vasario 3 d., 15 val.: Marijampolės „Sūduva“ – Klaipėdos „Fortūna“
Vasario 4 d., 18 val.: Kauno r. „Hoptrans-Sirenos“ – Vilniaus „Kibirkštis“

Finalas:

Kovo 4 d., 13 val.: Druskininkų sporto centre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją