Į duobę įkritusi Belgrado ekipa Eurolygoje patyrė tris pralaimėjimus iš eilės: 95:104 nusileido Stambulo „Anadolu Efes“, 70:79 – Maskvos srities „Chimki“, 75:89 – Tel Avivo „Maccabi“.

Be to, Dušano Alimpijevičiaus auklėtiniai patyrė nesėkmę ir Adrijos lygoje, kur 86:92 teko pripažinti Podgoricos „Budučnost“ pranašumą.

Kelio į pergales neberandantys serbai nusprendė stiprintis ir į savo gretas pasikviesti Aleną Omičių, kuris šį sezoną pradėjo Jeruzalės „Hapoel“ klube.

Belgrade nuo šiol rungtyniausiantis 25 metų 216 cm ūgio krepšininkas Europos taurėje šį sezoną per mačą vidutiniškai įmesdavo po 8 taškus ir atkovodavo po 4,4 atšokusio kamuolio.

„Manau, jog tai yra didžiausias iššūkis mano karjeroje“, – po susitarimo su „Crvena Zvezda“ žiniasklaidai sakė A. Omičius.

Slovėnijos bei Bosnijos ir Hercegovinos pilietybes turintis aukštaūgis praeityje yra atstovavęs Malagos „Unicaja“, Stambulo „Anadolu Efes“, Las Palmo „Gran Canaria“ ir Liublianos „Olimpija“.

„Crvena Zvezda“ šiuo metu su 7 pergalėmis ir 12 pralaimėjimų Eurolygos turnyrinėje lentelėje užima dvyliktąją poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)