Rugsėjo pabaigoje vykusio mačo metu svečiai spurtavo jau pirmajame kėlinyje ir vilniečiams nepaliko vilčių atsigriebti – 97:81.

Šeštadienio rungtynės bus itin svarbios ir dėl ekipų išsidėstymo „Betsafe–LKL“ turnyro lentelėje.

Laimėjimo atveju Rimo Kurtinaičio auklėtiniai susikrautų jau trijų pergalių pranašumą prieš ketvirtoje vietoje esantį Panevėžio klubą.

Apie šeštadienio susitikimą didžiausioje sostinės arenoje oficiali „Lietuvos ryto“ komandos svetainė „bcvilnius.lt“ pasikalbėjo su klubo viceprezidentu Linu Kleiza.

– Šeštadienį „Lietuvos ryto“ ekipos laukia rungtynės prieš Panevėžio klubą. Ką manote apie jas?

– Dabar kiekvienas susitikimas yra svarbus ir šis mačas nebus lengvas.

Sprendžiame daugybę klausimų ir stengiamės į ekipą įvesti naujokus. Nėra lengva, kai krepšininkas pakeičia klubą viduryje sezono.

Turime būti komanda, kuri nori laimėti žymiai labiau nei priešininkai. Mes nesame favoritai nė viename mače. Turime privalumą – ilgą suolą ir galime tai puikiai išnaudoti, aikštėje pasitelkdami agresiją gynyboje.

Visi dvylika krepšininkų gali žaisti, tik reikia laiko įsivažiuoti naujokams. Laukia sunkios rungtynės ir turėsime atiduoti visas jėgas bei kovoti. Kai mes tai darome, tada laimime.

– Ar teko matyti, ką Panevėžio ekipoje pakeitė treneris Ramūnas Butautas?

– Rungtynės bus kitokios, nei pirmosios „Siemens“ arenoje. Sezonas įpusėjo ir komandos jau įgavo savo veidus.

„Lietkabelio“ komandoje buvo daug pokyčių. R. Butautas dar dirba neilgai, todėl kažką pakeisti – labai sunku. „Lietkabelio“ žaidimas tapo žymiai greitesnis ir panevėžiečiai pelno daugiau taškų. Laukia įdomios rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)