„Noriu pasveikinti Turino klubą, kuris sužaidė puikias rungtynes. Tuo tarpu mes siaubingai rungtyniavome antrajame kėlinyje, o po ilgosios pertraukos dar bandėme vytis varžovus ir tai pavyko. Mačo pabaigoje mums galbūt pritrūko ir sėkmės, tačiau nėra jokių abejonių – šiandien laimėjo stipresnė komanda“, – spaudos konferencijoje kalbėjo R. Kurtinaitis.

„Susitikimo statistikoje matosi mūsų bėda – netaiklūs baudos metimai. Kai galutinis skirtumas tarp klubų yra vos šeši taškai, manau, tai galėjo gerokai pagelbėti.

Puikų mačą sužaidė „Fiat“ snaiperis S.Vujačičius, kuris šiandien mus tiesiog „žudė“, ypač rungtynių pradžioje“, – spaudos konferencijoje pridūrė „Lietuvos ryto“ strategas.

„Lietuvos rytas“ Italijoje pataikė 18 iš 26 mestų baudų (69 proc.). Italai pagal šį statistikos komponentą irgi nežibėjo (21/29, 72 proc.), tačiau kiek taikliau už svečius iš Vilniaus metė ir dvitaškius, ir tritaškius.

Kitose grupės rungtynėse trečiadienio vakarą Miuncheno „Bayern“ namuose 95:78 sutriuškino Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkus.

Po savaitės Vilniaus klubas sausio 24 d. namuose priims Turino „Fiat“ ekipą.

Kad patektų į kitą etapą, „Lietuvos rytas“ privalo ne tik laimėti visas trejas likusias rungtynes, bet tikėtis ir palankių varžovų tarpusavio susitikimų rezultatų.

F grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pralaimėjimai, įmesti/ praleisti taškai):

1.Bayern321252:236
2.Fiat321257:248
3.Zenit321271:275
4.Lietuvos Rytas303241:262

Tokioje pačioje situacijoje kaip „Lietuvos rytas“ yra atsidūrusi ir buvusi vilniečių varžovė pirmame etape – Limožo CSP (Prancūzija) komanda, kuriai atstovauja Tautvydas Lydeka.

Ji svečiuose 78:92 (17:22, 20:22, 16:20, 25:28) pralaimėjo Vilerbano „Asvel“ (Prancūzija) ekipai ir H grupėje patyrė jau trečiąją nesėkmę.

T. Lydeka per 24 min. pelnė 12 taškų (dvitaškiai 5/8, baudos 2/2), atkovojo 2 kamuolius ir 2 kartus prasižengė.

„Top 16“ etape kovoja 16 komandų, suskirstytų į keturias grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateks po dvi geriausias grupių ekipas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)