„Labai džiaugiamės, kad pratęsėme kontraktą su vienu perspektyviausių savo kartos žaidėjų D. Sirvydžiu. – apie 17-metį krepšininką kalbėjo klubo viceprezidentas Linas Kleiza. – Jis yra tikras vilnietis, kuris turi šviesą ateitį. Tai – dar vienas stiprus žingsnis norint, kad ateityje komandos branduolį sudarytų Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio sistemoje užaugę krepšininkai.“

Nors D. Sirvydis „Lietuvos ryto“ klubo gretose debiutavo dar 2016/17 m. sezono pabaigoje, tačiau krepšinio gerbėjų dėmesį atkreipė praėjusių metų gruodžio mėnesį.

Vienas perspektyviausių šalies krepšininkų tapo jauniausiu visų laikų Vilniaus komandos žaidėju, pasirodžiusiu Europos taurės rungtynėse.

Kiek anksčiau vykusiame „Betsafe–LKL“ čempionato mače prieš Kėdainių „Nevėžį“ jis pelnė savo pirmuosius taškus „Lietuvos ryte“ bei pagal šį rodiklį klubo rekordų lentelėje aplenkė ir į trečiąją vietą nustūmė garsųjį vidurio puolėją Joną Valančiūną, kuris pasižymėjo būdamas keliais mėnesiais vyresnis.

Šį sezoną D.Sirvydis taip pat rungtyniauja NKL lygoje (12,6 tšk.), o šiuo metu kartu su „Lietuvos rytas–2“ komanda ruošiasi Eurolygos jaunimo atrankos turnyrui Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)