Portalas Eurohoops ir Vokietijos žiniasklaida skelbia, kad 49-erių italui antradienį bus atliekama peties operacija, dėl kurios jis praleis mačą su Lietuvos čempionais.

Ši operacija buvo planuojama iš anksto, treneriui ji buvo būtina, o pakeisti jos laiko nepavyko.

Kol A. Trinchieri bus operuojamas ir atliks reabilitaciją, italą pavaduos jo asistentas iš Graikijos Ilias Kantzouris.

Deja, traumos yra sporto dalis, kad ir kokia ji būtų negraži. Esu įsitikinęs, kad komanda ras jėgų ir būdų, kaip kovoti ir už save, ir kartu už traumuotus bendražygius artimiausiomis savaitėmis
Rolfas Beyeris, „Brose“ direktorius

Kada į rikiuotę vėl sugrįš vyriausiasis komandos treneris, nėra pranešama.

Tai – ne vienintelė „Brose“ netektis prieš rungtynes su „Žalgiriu“.

Pranešama, kad negalės žaisti dar trys krepšininkai – Bryce'ui Taylorui yra atlikta traumuotos blauzdos operacija, reabilitaciją po atroskopinės kelio operacijos tęsia komandos kapitonas Elias Harrisas, negalės žaisti ir traumuotas Luka Mitrovičius.

„Deja, traumos yra sporto dalis, kad ir kokia ji būtų negraži. Esu įsitikinęs, kad komanda ras jėgų ir būdų, kaip kovoti ir už save, ir kartu už traumuotus bendražygius artimiausiomis savaitėmis“, – sakė klubo direktorius Rolfas Beyeris.

Pastaruoju metu Eurolygoje „Brose“ (6/11) patyrė penkis pralaimėjimus paeiliui ir turnyro lentelėje užima tryliktąją poziciją.

„Žalgiris“ (11/6) savo ruožtu Eurolygos turnyro lentelėje užima 6-ąją poziciją.

Pirmąjį komandų tarpusavio mačą „Žalgirio“ arenoje kauniečiai laimėjo 88:84.

„Visos Eurolygos komandos lygios, viską lemia smulkios detalės. Na taip, jiems kažkur nepasisekė, nors komanda žaidžia tą patį krepšinį, kokį A. Trinchieri vadovaujamos komandos demonstruoja jau keletą metų: protingas krepšinis, įžaidžiamas kamuolys. Jis juda ten, kur turi judėti.

Varžovų žaidėjai patyrę, daugumai jų per 30 metų, ir arba mes žaisime agresyviai ir greitai, arba labiau patyrę žaidėjai tave paims patirtimi“, – prieš skrydį į Bambergą kalbėjo žalgiriečių vyriausiasis treneris Š. Jasikevičius, šį kartą Kaune palikęs Paulių Valinską ir vietoje jo į Vokietiją paėmęs Gytį Masiulį.

„Tokie sprendimai priimami taikantis prie situacijos ir prie varžovų“, – pažymėjo Šaras.

Visą Š. Jasikevičiaus pirmadienio rytą duotą interviu galite perskaityti čia.

„Žalgiris“ ir „Brose“ antradienio vakarą susikaus 21 val. Lietuvos laiku.

Rungtynės Bamberge baigsis apie 23 val., o po jų daug laiko ilsėtis kauniečiams ir vėl nebus.

Jau ketvirtadienį vakare žalgiriečiai namuose surems ginklus su Valensijos „Basket“ krepšininkais, o sekmadienį LKL lygoje žalgiriečių laukia išvykos akistata su Klaipėdos „Neptūnu“. Pirmąjį šio sezono mačą uostamiestyje žalgiriečiai pralaimėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)