Tik trečio ketvirčio pabaigoje jis emocingai reagavo į jaunėlio LaMelo perimtą kamuolį iš brolio Kšištofo, o vėliau stebėjosi LaMelo gauta nesportine pražanga prieš Gintarą Leonavičių.

LaVarą kiek išjudino tarp trečio ir ketvirto kėlinių pertraukos arenos pranešėjo kvietimas išbandyti sėkmę metant iš vidurio linijos. Energingai pakilęs iš VIP svečiams skirtos pirmos eilės LaVaras sulaukė audringo žiūrovų palaikymo. Fortūna nusisuko, iš aikštės centro paleistas kamuolys dukart skriejo pro šalį.

„Lietkabelis“ įveikė svečius 95:86, o lygoje debiutavę Ballai mačą paliko be taškų. LiAngelo per 9 minutes prametė du tritaškius ir dvitaškį bei kartą suklydo, o LaMelo per 5 minutes nepataikė trijų tritaškių ir dvitaškio, bet atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį.

Po mačo LaVaras dar geras 15 minučių noriai fotografavosi su žiūrovais, o eidamas link rūbinių krepsinis.lt teigė, kad sūnų debiutas jo nenuvylė. „Jiems reikia žaisti, duokite jiems žaisti! Rungtynės, lyginant su antradieniu, buvo skirtingos.

Čia kiti greičiai. Bet abu vaikinai tryško energija, LaMelo bėgo į priekį, bet nebuvo daugiau prisijungiančių.

LiAngelo taip pat energijos turėjo, bet negavo perdavimų. Ką gali padaryti, kai neturi kamuolio, kai negauni perdavimų? Duokit jiems kamuolį ir jie įrodys savo vertę. Jais reikia pasitikėti. Matėte kiek arenoje žmonių? Daugelis jų dėl mano berniukų“, – energingai dėstė tėvas L. Ballas.

Po rungtynių nuo LaMelo „nukentėjęs“ ir kamuolį praradęs Kšištofas Lavrinovičius džiaugėsi brolių Ballų debiutu.

„Matosi, kad nori žaisti, turi talento. Daug jie negavo pasireikšti, bet reikia suprasti, kad tai vyrų krepšinis, jie gal dar nepasiruošę vyriškam krepšiniui, jiems viskas prieš akis.

Apskritai, broliai Ballai – labai geras ženklas Lietuvos krepšiniui. Aš juos sveikinu ir tik palaikau“, – eidamas link rūbinės džiaugėsi K. Lavrinovičius.

„Cido“ arenoje mačą su LKL autaderiais stebėjo apie 4500 žiūrovų, kurių nemažą dalį suviliojo ateiti žinia apie atvykstančius Ballus. „Lietkabelis“ strategas Ramūnas Butautas pripažino, kad broliai Ballai suteikia Lietuvos krepšiniui gerą reklamą. „Kitas klausimas, ar aš juos norėčiau turėti komandoje“, – šypsojosi „Lietkabelio“ vyriausiasis treneris.

Naujokų debiutu nebuvo nusivylęs ir Virginijus Šeškus: „Nereikia būti naiviems ir tikėtis stebuklų. Jie abu dar per jauni LKL kovoms, bet davė naudos! Broliai žaidė 15 minučių, leido kitiems atsipūsti, o svarbiausia, kokią energiją į aikštę įnešė LaMelo. Taip, nepataikė, kartą išsisuko kamuolys. Manau, žiūrovams patiko mačo pabaiga, kai pabandėme grįžti į rungtynes“, – kalbėjo „Vytauto“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)