JAV kompanija „Closet Connection“ padavė į teismą L. Ballui priklausančią „Big Baller Brand“ prekinio ženklo drabužių įmonę ir siekia prisiteisti 25 tūkstančius dolerių už suteiktas paslaugas, praneša USA Today portalas.

Minėta įmonė išsiuvinėjo ant „BBB“ drabužių reikiamus užrašus, tačiau už suteiktas paslaugas LaVarui Ballui priklausanti kompanija sumokėjo ne visą sumą.

Teismas turėtų įpareigoti L. Ballo valdomą kompaniją sumokėti ne tik skolą, bet ir dar priteis bylinėjimosi išlaidas bei delspinigius.

Kompanijos „Closet Connection“ atstovas teigė, kad tris mėnesius laukė skolos apmokėjimo, septynis kartus kreipėsi į skolininkus, tačiau šios pastangos buvo ignoruojamos.

Šis incidentas yra visiška priešingybė anksčiau išsakytoms L. Ballo mintims apie prekės ženklą ir reputaciją: „Prekės ženklu virtęs vardas, reputacija – tai didžiausias turtas, kokį tik gali įgyti žmogus. Jį užsidirbti labai sunku, siaubingai sunku.

Tas sunkumas daugumą ir atpurto nuo bet kokių pastangų ir bandymų siekti šio tikslo. Be to, dar daugiau žmonių nemąsto taip toli į priekį“, – per interviu „USA Today“ yra sakęs L. Ballas.

Primename, kad 2016 metais L. Ballas pradėjo naują verslą – įkūrė sporto ir laisvalaikio aprangos bendrovę „Big Baller Brand“.

2017 metų gegužę LaVaras džiugiai paskelbė, kad krepšinio gerbėjai jau gali įsigyti specialiai Lonzo sukurtus sportinius batelius ZO2 – ir ne šiaip sau įsigyti, o įsigyti net už 495 dolerius.

Kaip ir buvo galima tikėtis, kilo didžiulė pasipiktinimo banga. Žmonės trijų krepšinio talentų tėvą ėmė kaltinti nežabotu godumu.

LaVaras socialiniame tinkle „Twitter“ ėmėsi gintis ir aiškinti, kodėl batai nėra per brangūs: esą jeigu negalite įpirkti ZO2, tai ir nesate jų vertas.

Krepšinio legenda Shaquille'as O'Nealas į tokį pareiškimą sureagavo tiesiog nuostabiai: „tikri krepšinio lyderiai nesipelno iš vaikų, norinčių išskirtinių sportinių batelių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)