Po mačo „Lietuvos ryto“ strategas Rimas Kurtinaitis pripažino aukštesnį varžovų meistriškumą.

„Tai buvo geros rungtynės, bet turime pripažinti, kad nebuvome tokio pat lygio varžovai. Pritrūkome būtinos energijos. Liko kelerios rungtynės „Top-16“ etape, į kurias turime koncentruoti savo dėmesį“, – po mačo teigė R. Kurtinaitis.

Aleksandras Džordževičius po rungtynių džiaugėsi auklėtinių gynyba: „Mes žinojome, kad laukia kietos, fizine kova paremtos rungtynės ir mes tam buvome pasiruošę.

„Lietuvos rytas“ bandė palaikyti aukštą rungtynių tempą ir jiems sekėsi tokio plano laikytis. Mes puikiai gynėmės nuo antro kėlinio, iš žaidimo „išjungėme“ Vilniaus ekipos motorą – Chrisą Kramerį. Turime savaitę laiko pasiruošti sunkiai akistatai Sankt Peterburge prieš „Zenit“ ekipą“, – po rungtynių kalbėjo A. Džordževičius.

R. Kurtinaičio asistentas Alberto Blanco pridūrė, kad „Lietuvos rytas“ prastai sužaidė antrą ir trečią kėlinius, o tai ir lėmė mačo baigtį.

„Dabar turime galvoti apie kitas rungtynes, turime užmiršti šią nesėkmę ir ieškoti pozityvo. Žinoma, privalome pasimokyti iš Miunchene gautų pamokų ir klaidų. Sužaidėme labai gerą pirmą kėlinį.

Dabar žvelgiame į kitą mačą Turine, turime sėkmingai užbaigti „Top-16“ etapo pirmą ratą ir palaikomi mūsų aistruolių turime padaryti viską, kad liktume kovoje dėl vietos ketvirtfinalyje.

Turine laukia sunkios rungtynės, tai bus labai svarbus mūšis abejoms ekipoms. „Fiat“ įveikė „Bayern“ namuose, vadinasi, bus tikrai sunku svečiuose“, – kalbėjo R. Kurtinaičio asistentas Alberto Blanco.

Kitas rungtynes „Lietuvos rytas“ žais svečiuose sausio 17 d. prieš Turino „Fiat“ ekipą.

F grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pralaimėjimai, taškų santykis):

1.Zenit220193:180
2.Fiat211174:171
3.Bayern211157:158
4.Lietuvos Rytas202164:179

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)