„Manau, įvykdėme ką norėjome, davėme naujokams pažaisti. Laimėjome rungtynes, naudingiausiojo prizą (jis atiteko Regimantui Miniotui, – red. past.), manau visi džiaugėsi šiuo šventiniu vakaru Prienuose“, – po mačo kalbėjo V. Šeškus.

Tačiau jei tai būtų rimtos, oficialios rungtynės, „Vytauto“ strategas turėtų nemažai priekaištų dėl abiejų naujokų gynybos.

„Broliai turėję vos 3-4 treniruotes. Kiekvienam naujam žmogui, kad ir kokio meistriškumo bebūtų, debiutuoti bet kokiu atveju nelengva.

Bet LaMelo gerai pagyvino žaidimą, kokie perdavimai buvo!

Tas vaikis kažką turi! Jam yra sunku, jis žaidžia kaip pripratęs, kaip prie vaikų bendraamžių mokykloje žaidė. Jam tikrai sunku, šešiolikmečiui labai sunku žaisti tarp vyrų.

Dabar aš jau žinau, kad kažką moka LaMelo, kažką moka LiAngelo. Matau, kad vienas gerai driblinguoja, kitas gali „užcentruoti“. Bet jiems reikia tvarkos, reikia juos išmokyti europinio krepšinio. Mes gynyboje išvis nedirbom per šias treniruotes. Už savaitės-pusantros jau bus galima kažką pasakyti“, – pridūrė V. Šeškus.

Anot stratego, ateityje ir aikštėje daryti ką tik nori amerikiečių porai jis neleis.

„Turėsime savo žaidimą: mūsų, trenerių, tikslas yra išmokyti žaisti taip, kaip mes norime“, – pažymėjo V. Šeškus.

Šeštadienį „Vytauto“ ir galbūt brolių Ballų laukia kur kas rimtesnis iššūkis: LKL autsaideriai keliauja į Panevėžį, kur susitiks su 4-oje vietoje esančiu „Lietkabeliu“.

Paklaustas, ar broliai Ballai pas brolius Lavrinovičius į Panevėžį keliaus, Virginijus Šeškus nedvejojo: „Važiuos, juk turi pas Brolius važiuoti. Reikia tikėtis, kad jie žais“, – teigė „Vytauto“ strategas.

Visgi galima prisiminti, kad praėjusį savaitgalį Ballų kelionė į LKL rungtynes Vilniuje neįvyko. Vietoje mačo su „Lietuvos rytu“ Ballų šeima pasirinko viešnagę viename Kauno restorane.

Iš „Žalgirio“ jaunimo V. Šeškus išskyrė 31 tašką pelniusį Roką Jokubaitį.

„Jis man patiko, maloniai nuteikė. Apskritai jeigu šie „Žalgirio“ vyrukai žais taip, kaip šitame turnyre, žalgiriečiai laimės Eurolygos atranką Kaune. O visi sakė, „ką čia tas turnyras“. Pavydėtina, kaip visi stengėsi“, – pavykusiu draugiško turnyro pirmu maču džiaugėsi V. Šeškus.

Tiesa, „Vytauto“ strategas skeptiškai vertino LaMelo galimybes persikelti į „Žalgirio“ jaunimo ekipą.

„Kalbėsime apie tai, kol kas sprendimas nėra priimtas“, – pridūrė V. Šeškus. Skeptiškai apie tokią perspektyvą atsiliepė ir „Žalgirio“ dublerių treneris Tomas Masiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)