Šis turnyras vyks sausio 19-21 dienomis „Žalgirio“ arenoje.

Dėl L. Ballo galimybių prisijungti prie „Žalgirio“ jaunimo derėsis Kauno klubo sporto direktorius Robertas Javtokas, kuris antradienį vyks į Prienus susitikti su žaidėjo atstovais.

Šią informaciją portalui „BasketNews.lt“ patvirtino „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Tokia mintis kilo dar tada, kai „Vytautas“ su broliais pasirašė sutartį. Mums neįdomi šou dalis, LaMelo mus domina kaip krepšininkas“, – cituojamas P. Motiejūnas.

Eurolygos jaunimo atrankos varžybose Kaune kartu su „Žalgiriu“ taip pat dalyvaus Rygos VEF, Maskvos srities „Chimki“, Romos „Stellazzurra“, Paryžiaus CFBB, Maskvos CSKA ir Stambulo „Fenerbahče“ ekipos.

Į turnyro finalines varžybas Belgrade kelialapį laimės tik atrankos laimėtojai.

Eurolygos jaunimo turnyre gali dalyvauti krepšininkai iki 18-os metų. LaMelo Ballas į šią amžiaus kategoriją patenka, o jo vyresnysis brolis LiAngelo – ne.

Į Lietuvą 16-metis LaMelo atvyko praėjusią savaitę su savo 19-mečiu broliu LiAngelo ir tėvu LaVaru, šeima ir visa amerikiečių realybės šou filmavimo grupė apsistojo Birštone.

Dėl garsiosios šeimynėlės atvykimo Prienų-Birštono komanda netgi nusprendė trauktis iš BBL (Baltijos krepšinio lyga), ir organizuoti alternatyvų krepšinio turnyrą „Big Baller Brand Challenge Games“, kurio pirmosios rungtynės įvyks antradienį.

„Žalgirio“ jaunimo komanda ir bus pirmoji „Vytauto“ ir brolių Ballų varžovė šiame turnyre.

„Big Baller Brand Challenge Games“ draugiškų rungtynių ciklo tvarkaraštis:

sausio 9 d. 20.30 val. „Vytautas“ - Kauno „Žalgiris-2„;

sausio 15 d. 20.30 val. „Vytautas“ - Vilniaus „Lietuvos-rytas-2„;

sausio 17 d. 21.00 val. „Vytautas“ - Šakių „Vytis„;

sausio 23 d. 21.00 val. „Vytautas“ - Alytaus „Dzūkija„;

sausio 28 d. 21.00 val. „Vytautas“ - Jonavos „Jonava“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)