Klubas gavo visus reikiamus amerikiečių dokumentus ir įtraukė juos į „Vytauto“ sudėtį „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynėms.

16-metis LaMelo Ballas vilkės 1-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Tik vidurinėje mokykloje krepšinį žaidusio vaikino ūgis – 191 cm, svoris – 75 kg.

19-metis LiAngelo Ballas vilkės 3-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Jis sezoną pradėjo garsiajame UCLA universitete, bet dėl incidento krepšinio komandoje taip ir nedebiutavo. LiAngelo ūgis – 196 cm, svoris – 98 kg.

„Vytauto“ sudėtyje dabar įregistruota 15 krepšininkų, tačiau JAV žiniasklaidai „Vytauto“ treneris Virginijus Šeškus pabrėžė, kad dabar turi 10 žaisti galinčių krepšininkų, nes kiti – traumuoti.

Broliai Ballai rytoj, šeštadienį, kartu su „Vytauto“ komanda ketina atvykti į Vilnių.

Nors buvo manoma, kad krepšininkai rungtynėse su „Lietuvos rytu“ nežais, penktadienį Prienuose V. Šeškus paskelbė kitokią informaciją.

„Jeigu su registracija bus viskas tvarkoje, gali būti, kad bent vienas brolis žais. Mums šiuo metu trūksta žaidėjų, be Ballų turime tik aštuonis krepšininkus, todėl proga reikėtų pasinaudoti. Kodėl man jų neleisti į aikštę? Bet viską konkrečiai paskelbsime per spaudos konferenciją“, – Krepšinis.lt sakė V. Šeškus.

Spaudos konferencija vyks penktadienį 16 val.

Broliai Ballai treniruotėje Prienuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)