„Puiku, aš Lietuvoje tokio centro nematęs dar tikrai, aišku nedaug kur esu buvęs, bet matosi, kad čia įdėta labai daug meilės ir beveik visų sporto šakų atstovai gali surasti čia sau kampelį“, – po ekskursijos po sporto ir sveikatingumo centrą sakė LKF prezidentas.

„Kadangi patalpos didelės, tai mūsų krepšininkų apsilankymas pritrauks dar daugiau klientų, o mūsų jaunimui tai puiki galimybė sportuoti su naujausia technika, nes čia matau įranga sudėta rimta. Taip pat reabilitacijos centras labai svarbus, nes traumų buvo ir bus, niekur nuo jų nepabėgsi, tai taip pat labai reikalinga“, – pridūrė Arvydas Sabonis.

Sporto klubų tinklas „VS-FITNESS“ tapo Lietuvos krepšinio federacijos oficialiu sporto ir sveikatingumo partneriu. Jie rūpinsis krepšininkų fiziniu pasirengimu, traumų prevencija, tyrimais, tobulėjimu bei sveikata. Sporto ir sveiktingumo centro vadovė Dalia Budrienė džiaugėsi užsimezgusia draugyste ir vylėsi, jog centras padės siekti pergalių.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie jaunųjų Lietuvos krepšinio rinktinių žaidėjų kokybiško ugdymo ir jų sportinės formos gerinimo. Neretai girdime apie traumas, stabdančias perspektyvių krepšininkų sportinę karjerą. Tikime, jog padėsime to išvengti, pasitelkdami „VS-FITNESS“ sporto ir sveikatingumo centro specialistus bei moderniausią įrangą.

Kalbant apie vyrų rinktinę, užtikrinsime visus reikiamus tyrimus ir testavimus, bei kitas sąlygas, reikalingas ruošiantis čempionatui. Su dideliu entuziazmu prisijungiame siekti pergalių, kurios džiugina visą tautą“, – sakė centro vadovė.

Lankydamasis sporto klube, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis prisiminė laikus, kai tekdavo ruoštis sezonui ir „draugauti su geležimi“ bei gydytis traumas.

„Mėgsti ar nemėgsti, bet reikia padaryti, jeigu nori sportuoti. Jaunystėje aišku mėgdavau labiau, tačiau į karjeros pabaigą ta valia silpnėja, gal dėl to ir baigiasi tos sportinės karjeros.

Amerikoje įėjimas į krepšinio salę buvo per tokias erdves, kur tu atėjęs iš gatvės suprasdavai, kad reikia pakilnoti svorius ir sustiprinti kūną“, – prisiminimais dalinosi Arvydas Sabonis. „Sportininkui yra noras kuo greičiau atsigauti po traumos, bet žinau vieną – skubėti niekada nereikia. Geriau klausyti ką sako ir reabilituotis šimtu procentų, tada gal būt tos traumos nepasikartos“, – sakė LKF prezidentas.

„VS-FITNESS“ – didžiausias ir moderniausias Baltijos šalyse sporto ir sveikatingumo centras, 2017 m. kovo pradžioje atvėręs duris prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. 7500 m2 erdvėje yra kone visa įmanoma ir reikalinga infrastruktūra sportuoti individualiai ir grupėse. 460 m 2 sveikatingumo centre įdiegta moderniausia Kaune fizinės reabilitacijos įranga bei terapinis baseinas su bėgimo takeliais, dviračiais, tempimo sienutėmis.

Sporto ir sveikatingumo centras „VS-FITNESS“ priklauso VS GROUP įmonių grupei, kuri valdo 5 sporto klubus, didžiausią pastarųjų metų sporto objektų įrengimo Lietuvoje įmonę UAB VS SPORT, didžiausią sporto įrangos elektroninę parduotuvę www.vs-sport.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)