Klaipėdietis turi savo nuomonę apie komandą palikusius bičiulius.

„Mes kartu augome, o tai skaudžiausia. Ar man skaudu? Jeigu jus išduotų žmona, jums būtų linksma?“ – pokalbio su „BasketNews.lt“ metu retoriškai paklausė S. Galdikas.

A. Butkevičius, M. Girdžiūnas ir S. Galdikas „Neptūne“ kartu džiaugėsi skambiomis pergalėmis, kovojo Eurolygoje, trijulė kartu matė ir šilto, ir šalto iki 2017-ųjų gruodžio, kai Lietuvos rinktinės nariai persikėlė į konkurentų iš sostinės gretas.

„Ką aš galiu pasakyti apie tuos, kurie pabėgo? Kas pirmi bėga iš laivo? Neturiu apie juos ką pasakyti. Jei jie bėga iš komandos, reiškia, kad Klaipėdos ir „Neptūno“ vardo jie yra neverti“, – nedvejodamas tinklalapiui „BasketNews.lt“ rėžė S. Galdikas.

Jo įsitikinimu, į Vilniaus „Lietuvos rytą“ išvykę Girdžiūnas su Butkevičiumi ne tik įskaudino komandos draugus „Neptūne“, bet pasielgė neprotingai ir savo atžvilgiu.

Santykiai su dviem buvusiais komandos draugais ir bičiuliais nutraukti ir S. Galdikas nesiruošia taikytis.

„Ką jiems skambinsi… Nėra kam skambinti. Kare net šovinių jiems neneščiau. Žinote, atsisuksi apsidairyti, o jau savi į nugarą šaudo“, – vaizdingai palygino Galdikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)