Mindaugas Kuzminskas juokauja tapęs tautos priešu. Krepšininkas pripažino, kad dėl tokio pasirinkimo jaučia Lietuvos sirgalių pyktį.

„Kaip juokauju, dabar esu tautos priešas numeris vienas, – kalbėdamas LNK žinioms, sakė M. Kuzminskas. – Stengiuosi nuo to atsiriboti, bet pamatai, kaip parašo, palinki nesėkmės, buvo linkėjimų ir gauti traumą, nebežaisti rinktinėje.

Gal žmonės nusivylę, tikėjosi, kad prisijungsiu (prie „Žalgirio“). Ką padarysi, gal ateityje susiklostys kitaip“, – LNK žinioms kalbėjo M. Kuzminskas.

Kaip praneša „La Gazetta dello Sport“, 28-erių lietuvis pirmąsias savo rungtynes Milane žais artėjantį penktadienį, sausio 5-ąją, kai „AX Armani“ namuose priims Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus.

„Special K“ Milane jau pramintas Kuzminskas artimiausiu metu turėtų įveikti medicininį patikrinimą, po kurio įsigalios jo kontraktas su klubu.

Primename, kad su „AX Armani“ M. Kuzminskas sudarė sutartį iki 2018-2019 metų sezono pabaigos. Sutartyje yra išlyga, leidžianti po šio sezono puolėjui grįžti į NBA.

Milane M. Kuzminskas bus trečias lietuvis, šios komandos marškinėlius vilki Mantas Kalnietis ir Artūras Gudaitis.

Noro prisivilioti buvusį komandos žaidėją anksčiau neslėpė ir Kauno „Žalgiris“, tačiau puolėjas Lietuvos čempionams neatrodė įkandamas finansiškai.

Niujorko „Knicks“ klube M. Kuzminsko atlyginimas šiame sezone siekė 3 mln. JAV dolerių – tai sudaro beveik trečdalį kauniečių biudžeto.

Šiuo metu Eurolygoje Milano klubas yra paskutinis (4/11).

Anksčiau M. Kuzminskas teigė nusiteikęs laukti NBA ekipų pasiūlymų iki sausio 10 d., o tuomet išplėsiantis savo akiratį ir imsiantis svarstyti kitas alternatyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)