Šeimininkai trečio kėlinio pradžioje pirmavo net 20 taškų (55:35) persvara, o prieš lemiamą ketvirtį buvo priekyje 69:57.

Tačiau Aleksandro Džordževičiaus auklėtiniai įpusėjus ketvirtam kėliniui skirtumą buvo sumažinę iki 9-ių taškų (78:69).

Visgi Turino klubas ne tik išsaugojo, bet ir mačo pabaigoje padidino persvarą iki 14-kos taškų.

„Fiat“ krepšininkai favoritais laikytus varžovus parklupdė 90:76.

Primename, kad „Bayern“ klubas grupių etape iškovojo 9 pergales ir patyrė vos vieną jau nieko nelėmusią nesėkmę.

„Fiat“: Diante Garrettas 21, Lamaras Pattersonas 18, Saša Vujačičius 17, Antonio Iannuzzi 12, Deronas Washingtonas 10 taškų.

„Bayern“: Devinas Bookeris 17, Milanas Macvanas 14, Reggie Reddingas 10.

Šis rezultatas tik patvirtino „Lietuvos ryto“ stratego Rimo Kurtinaičio žodžius, kad šioje grupėje nevalia kažkam klijuoti favoritų ar autsaiderių etiketes.

„Šiemet visi sakė, jog „Bayern“ yra šio sezono turnyro favoritė, tačiau aš taip nemanau. Miuncheno komanda žaidė neblogai, nors ir pralaimėjo paskutines reguliaraus sezono rungtynes.

Aišku, ji yra pajėgi ekipa, tačiau aš neskirstyčiau į favorites ir silpnesnes. Visi turi vienodus šansus, o mes – vieni iš jų. Negaliu sakyti gera ar bloga grupė“, – sužinojęs varžovus praėjusią savaitę kalbėjo R. Kurtinaitis.

Primename, kad „Lietuvos rytas“ Europos taurės Top-16 etapo F grupės kovas pradės sausio 3 d. namų rungtynėmis su Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa. Mačo pradžia – 19.00 val.

Antrame Top-16 etapo ture sostinės klubo laukia išvyka į Miuncheną ir sausio 10-ąją akistata su „Bayern“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)