Kaip praneša „La Gazetta dello Sport“, 28-erių M. Kuzminskas pirmąsias savo rungtynes Milane žais artėjantį penktadienį, sausio 5-ąją, kai „AX Armani“ namuose priims Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus.

„Special K“ Milane jau pramintas Kuzminskas artimiausiu metu turėtų įveikti medicininį patikrinimą, po kurio įsigalios jo kontraktas su klubu.

„AX Armani“ prezidentas Livio Proli neslepia besitikintis, kad M. Kuzminskas Milano ekipoje žais ne tik iki šio sezono pabaigos.

„Labai norėtume pasilikti jį ir kitą sezoną. Tai būtų puiki investicija į ateitį. Savo sudėtį mes papildėme, nes mūsų sirgaliai nusipelno geresnių rezultatų ir pajėgesnės komandos. Gaila, kad M. Kuzminskas „laisvas“ tapo tik dabar, mes būtume norėję jį pasikviesti jau prieš mėnesį“, – teigė L. Proli.

Primename, kad su „AX Armani“ M. Kuzminskas sudarė sutartį iki 2018-2019 metų sezono pabaigos. Sutartyje yra išlyga, leidžianti po šio sezono puolėjui grįžti į NBA.

Milane M. Kuzminskas bus trečias lietuvis, šios komandos marškinėlius vilki Mantas Kalnietis ir Artūras Gudaitis.

Šiuo metu Eurolygoje Milano klubas yra tarp autsaiderių. Per penkiolika turų italai laimėjo vos 4 sykius ir yra 16-ti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)