Jau sausio 3-ąją „Lietuvos ryto“ laukia pirmoji Europos taurės „Top 16“ etapo akistata su Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa, todėl dvi dienas iki tol vilniečiai skirs treniruotėms.

Komandos pasirengimo planą atskleidęs Rimas Kurtinaitis teigė, jog palinkėjo savo auklėtiniams geros Naujųjų metų nakties ir paprašė jų būti protingais.

„Sausio 1-ąją renkamės į treniruotę šeštą valandą. Toks mūsų darbas. Pasisekė, jog sausio 3-ąją žaidžiame namuose, todėl galėsime padaryti dar vieną papildomą treniruotę.

Kažkada žaidėme ir sausio 1-ąją, todėl tai nieko naujo. Manau, kad tai yra gerai. Manau, kad krepšininkai yra protingi. Palinkėjau jiems geros Naujųjų metų nakties.

Paprašiau, kad žaidėjai būtų protingi. Visų nesukontroliuosi ir kaip tarybiniais laikais neuždarysi. To ir nereikia, nes visi esame sąmoningi ir žinome, ko norime.

Šiais laikais sportininkai yra profesionalūs. Būtent tokius šiemet rinkome į šią komandą. Manau, kad jie žino, ką daro“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

„Lietuvos ryto“ komanda Europos taurės F grupėje kovos su „Zenit“, Turino FIAT ir Miuncheno „Bayern“ ekipomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)