Tai legionieriai Kervinas Bristolas, praėjusio sezono naudingiausias lygos krepšininkas Henry Dugatas ir Brandonas Fieldsas bei ukrainiečiai Maksas Konate ir Pavlo Krutousas.

Apie tai pranešama klubo svetainėje, informuojama, kad su šiais krepšininkais gali būti nutrauktos sutartys. Klubas teigia, kad žaidėjai taip pasielgė iš anksto neinformavę „Budivelnik“ vadovybės.

Žurnalistas Aleksandras Prošuta „Twitter“ socialiniame tinkle rašo, kad „tai didelė gėda visam Ukrainos krepšiniui“.

Anot jo, esminė tokio krepšininkų poelgio priežastis – klubo neišmokėti atlyginimai ir nemažos skolos žaidėjams.

„Ši situacija „Budivelnik“ komandoje žudo nedidelį progresą, kurį Ukrainos lyga pastaraisiais metais padarė tam, jog sugrąžintų lygį, buvusį prieš 5-7 metus. Prieš ketverius metus „Budivelnik“ dar žaidė Eurolygoje, o dabar šis klubas tiesiog yra prasta organizacija. Abejoju, ar artimiausiu metu lygoje matysime aukštos klasės užsieniečių“, – „Twitter“ socialiniame tinkle rašė A. Prošuta.

„Budivelnik“ ekipai atstovaujantis Michailas Anisimovas, kuris turi Lietuvos ir Ukrainos pilietybes, neprisidėjo prie maištininkų ir išvyko kartu su ekipa į rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)