Daugiau nei 20 val. ir beveik 10 000 km – toks atstumas ir laikas skiria Prienų–Birštono „Vytauto“ komanda nuo savo naujausių komandos narių, kurie bent trumpam pavers klubą visame pasaulyje stebimu realybės šou.

Tokia varginanti kelionė, ypač žiemos laiku, dažnai neapsieina be trikdžių – padidėję srautai oro uostuose, sugriežtintos saugumo patikros atima daug laiko, todėl Ball‘ams į pagalbą suskubo „SKYCOP“, rašoma bendrovės atsiųstame pranešime.

Kompensacijas už atšauktus, vėluojančius ar perpildytus skrydžius žmonėms visame pasaulyje padedančios atgauti bendrovės vadovas Marius Stonkus teigė, kad rūpestis naujosiomis LKL žvaigždėmis skrydžiais neapsiribos.

„Verslo klasės skrydžiai su prioritetiniais laipinimais – tik pirmas mūsų žingsnis padedant LiAngelo ir LaMelo įsitvirtinti profesionaliame krepšinyje. Nors jie dar be galo jauni, atvykę čia jie turės atlaikyti didžiulį spaudimą ir nesustoti kovoti dėl savo vietos – mums tai pažįstama ir artima – kasdien giname keleivių teises prieš multimilijonines oro linijas. Stengsimės jaunuoliams sudaryti pačias geriausias sąlygas padėti pamatus savo sėkmingoms karjeroms.“

Į Prienų–Birštono „Vytauto“ komandos treniruotes broliai Ball‘ai turėtų atvykti sausio 4-ąją dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)