Po rungtynių „Brose Baskets“ strategas Andrea Trinchieri turėjo priekaištų teisėjams.

„Buvo puikios rungtynėms abiem komandoms. Esu patenkintas savo auklėtinių žaidimu, mes sužaidėme gana solidžiai, o pergalę lėmė smulkios detalės. Prastai gynėmės prieš A. Milaknį antroje rungtynių dalyje. Kitas dalykas – teisėjai. Mes daug su jais diskutuojame, kalbame su jais. Šiandien mes matėme, kad mūsų žaidėjai buvo laikomi už marškinėlių, tačiau baudų nebuvo. Jei Eurolyga nori valyti krepšinį, tai šiandien to nebuvo“, – kalbėjo A. Trinchieri.

„Brose Baskets“ priklausantis Arnoldas Kulboka paskolintas Italijos klubui Kapo D'Orlando „Betaland“.

„Jam dar reikia priaugti raumenų, tačiau esu tikras, kad jis gali žaisti NBA“, – teigė strategas.

Nepatiko gynyba

Š. Jasikevičius neslėpė, kad šioms rungtynėms nuteikti auklėtinius buvo sudėtinga.

„Tikrai labai maloni pergalė. Komanda jautėsi emociškai išsikrovusi, bet tai nėra pasiteisinimas, tai realybė. Dabar klausimas, kaip juos užkurti ketvirtadieniui. Mums sunku žaisti po gerų rungtynių, tačiau pergalė yra aukščiau visko. Bandysime tai padaryti“, – teigė Š. Jasikevičius.

Treneris šį kartą pažėrė kritikos komandos gynybai.

„Trečias kėlinys irgi buvo neblogas. Aš jau kaip pasikartojanti kasetė – aš nesuprantu, kaip žaidėjai nesupranta, prieš ką ginasi. Varžovų žaidėjai yra nuspėjami, o mes gynyboje nepersilaužiame. Aš galiu kalbėti kiek noriu, tačiau kai kurie žaidėjai nereaguoja į tai, prieš ką jie ginasi. Kol kas mus gelbėja puolimas, tačiau aš nenoriu, kad tai būtų mūsų veidas. Aš noriu, kad mūsų veidas būtų kovingumas, kova dėl kiekvieno kamuolio. Šiandien to nebuvo. Tačiau svarbiausia yra pergalė ir namo einame laimingi“, – teigė strategas.

Antradienį Artūras Milaknis sužaidė geriausias karjeros rungtynes Eurolygoje.

„Milas mus ištraukė pirmame kėlinyje, o jo tritaškiai mus laikė rungtynėse. Netgi 20 taškų neatspindi jo indėlio. Dėl jo žaidimo atsivėrė plotai kitiems žaidėjams. Milaknio faktorius šiandien yra žymiai svarbiau, nei 20 taškų“, – pagyrų negailėjo treneris.

Baigdamas spaudos konferenciją Š. Jasikevičius dar kartą pabrėžė, kad būtina gerinti gynybą.

„Eurolygoje mes nesame tokio lygio, kad galėtume laisvai pasižaisti. Gali pralošti kelias rungtynes iš eilės. Kiekvienos rungtynės yra nauja istorija. Šiandien neužsikūrėme. Mums reikia gerinti gynybą, jei norime kažką pasiekti. Šiai dienai esame aštuntuke, bet jei norime ten likti, turime gerinti gynybą. Negali mums namuose įmesti tiek taškų. Tai rodo, kad kažkur nedadirbame“, – konstatavo Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)