„Rungtynes laimėjome tik gero puolimo bei tolimų metimų dėka. Žinoma, iškovotas taškas yra labai svarbus. Žinojome, kad varžovai bus ypatingai pasiruošę šioms rungtynėms. Į Kauną jie atvyko kur kas anksčiau nei įprastai, todėl žinojome, jog lauks labai sudėtingos rungtynės. Neišpildėme labai daug svarbių dalykų, tačiau svarbiausia, kad iškovojome pergalę“, – kalbėjo žalgirietis.

Per pirmuosius du kėlinius „Brose Basket“ pelnė 49 taškus, tačiau po ilgosios pertraukos svečių rezultatyvumas ženkliai krito.

„Bandėme praktiškai viską. Keitėmės ginamaisiais, koregavome gynybą prieš jų įžaidėjus, tai kažkiek pristabdė jų puolimą bei išmušė juos iš vėžių, tačiau mes patys tikrai neblizgėjome gynyboje“, – teigė A. Milaknis

Rungtynėse su Vokietijos čempionais taikliarankis gynėjas pagerino net du asmeninius rekordus Eurolygoje: pataikė 6 iš 9 tolimų metimų bei iš viso pelnė 20 taškų. Iki šiol stipriausioje Europos lygoje snaiperis daugiausiai buvo pataikęs 5 iš 10 tritaškių bei pelnęs 19 taškų.

„Be galo džiugu, bet, žinoma, svarbiausia yra pergalė. Jokie asmeniniai rekordai nėra svarbu, jei yra pralaimima“ – sakė krepšininkas.

Pirmoji sezono pusė A. Milakniui klostėsi sunkiai, tačiau dabar snaiperis yra vienas iš „Žalgirio“ pagrindinių ginklų puolime. Pasak krepšininko, svarbiausia yra tikėti savo jėgomis.

„Visada stengiuosi analizuoti save. Sunkiai dirbau, nieko nekeičiau ir žinojau, kad metimas kažkada ateis, nes tai tik laiko klausimas. Kiti gal ne tokie kantrūs, todėl taip ir gaunasi“, – juokėsi A. Milaknis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)