Į savo gretas prisivilioti 50-metį L. Ballą bandanti „Gismeto YZI“ komanda žaidžia veteranų 35+ grupėje.

Pastaruoju metu „Gismeteo YZI“ išretino traumos, todėl ieškodami išeičių komandos vadovai nusprendė pabandyti laimę už Atlanto.

Kaip pasakojo „Gismeteo YZI“ vadovas Kęstutis Petkevičius, L. Ballui jau yra išsiųstas kvietimas į JAV, pateikta informacija apie pačią lygą ir komandą, tačiau atsakymo iš milijonieriaus kol kas dar nėra sulaukta.

„Pagalvojome, kodėl nepabandyti laimės. LaVaras – įdomus, charizmą turintis žmogus, tu juo būtų įdomu pabendrauti, išaugtų ir dėmesys mėgėjų krepšiniui. Be to, jis pats jau ne kartą užsiminė, kad atvyksta į Lietuvą“, – Krepšinis.lt teigė K. Petkevičius.

Anot jo, L. Ballas prie komandos pakviestas prisijungti žaidžiančio trenerio pareigoms.

L. Ballas kartu su savo 16-os ir 18-os metų sūnumis į Lietuvą turėtų atvykti sausio pradžioje.

Tikimasi, kad „Vytauto“ komandoje amerikiečiai debiutuos Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynėse antrą sausio savaitę.

Primename, kad žinia apie garsios amerikiečių šeimos atvykimą didelio rezonanso sulaukė visame pasaulyje, o buvusi NBA superžvaigždė Charlesa Barkley palinkėjo, kad L. Ballas apskritai išvyktų iš JAV į Prienus ir juose pasiliktų.

Koledže pats LaVaras Ballas žaidė amerikietišką futbolą ir krepšinį, tačiau profesionaliu žaidėju netapo. Žaisdamas Vašingtono valstijos universiteto komandoje jis per rungtynes rinko po 2,2 taško.

Kur kas geriau aikštelėje sekasi L. Ballo vaikams – vyriausioji jo atžala, šiuo metu 20-metis Lonzo Ballas 2017-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 2-uoju numeriu Los Andželo „Lakers“ komandos ir joje rungtyniauja šiuo metu.

Jei viskas vyks pagal planą, jaunesnieji LaVaro sūnus LiAngelo ir LaMelo savo profesionalų karjeras pradės „Vytaute“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)