Panevėžiečiai patyrė skaudų pralaimėjimą išvykoje – 71:91 (16:25, 18:29, 16:21, 21:16) buvo nepasipriešinta vietos „Juventus“ (5-10) ekipai.

Prieš kurį laiką vyriausiąjį trenerį Artūrą Štalbergą atleidusiai ekipai tai buvo jau ketvirtasis iš eilės pralaimėjimas nacionaliniame čempionate.

Iki nesėkmių serijos dabartiniai šalies vicečempionai buvo iškovoję 10 pergalių ir patyrę vos 1 pralaimėjimą.

Šeimininkai jau pirmajame ketvirtyje įgijo dviženklę persvarą 19:9, o dar iki ilgosios pertraukos pradėjo ir triuškinti varžovus 52:31.

Antroje susitikimo pusėje vaizdas aikštelėje nepakito. Nors spurtas 13:2 leido „Lietkabeliui“ ketvirtajame kėlinyje kiek sumažinti atsilikimą (63:77), perlaužti rungtynių eigos nepavyko.

Užtikrintai paskutiniosiomis minutėmis rungtyniavę Žydrūno Urbono auklėtiniai atstatė triuškinančią pusiausvyrą ir nuskambėjus finalinei sirenai šventė saldžią pergalę.

Į pergalę „Juventus“ vedė geriausias sezono rungtynes žaidusių aukštaūgių LaRono Dendy ir Maksimo Kornijenkos tandemas. Puolėjai pelnė atitinkamai 21 ir 20 taškų.

„Juventus“: LaRonas Dendy 21 (9 atk. kam.), Maksimas Kornijenko 20, Anthony Irelandas 17, Arvydas Šikšnius ir Mindaugas Kupšas po 8.

„Lietkabelis“: Adas Juškevičius 16, Lorenzo Williamsas 9, Kšištofas Lavrinovičius, Gintaras Leonavičius ir Donatas Tarolis (9 atk. kam.) po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)