Akimirksniu visame pasaulyje išpopuliarėjęs ir ryškiausių Amerikos žvaigždžių bei NBA atstovų aptarinėjamas „Vytautas“ ne tik ruošiasi rungtynėms, bet ir laukia atvykstančių LiAngelo ir LaMelo Ball’ų. Skelbiama, jog krepšininkai klube pasirodys sausio pradžioje.

Pirmosios šio sezono Šventinės rungtynės vyks „Vytautui“ kaunantis su daugkartiniu LKL čempionu „Žalgiriu“.

Papildymo iš Amerikos laukianti ekipa beveik tuo pačiu metu prieš ketverius metus jau buvo įveikusi lygos čempionus ir tikisi vėl tai pakartoti. Ši pergalė, kontraktas su broliais Ball'ais ir noras pakartoti istoriją prieš gražiausias metų šventes paskatino „Vytauto“ klubą bendradarbiauti su „LKL akademija“ ir Prienų sporto ir pramogų arenoje sukurti dar neregėtą krepšinio šventę.

Vos įžengus pro Prienų arenos duris šventinę atmosferą pajausti padės išskirtinis žiūrovų sutikimas – skambant kalėdinei muzikai dovanas dalins „Vytauto“ rėmėjai bei svečiai, o gerą nuotaiką prieš rungtynes kurs nuotraukų konkursai. Renginyje nebus pamiršti net ir mažieji sirgaliai, kadangi vaikams bus vedamos interaktyvios kompiuterinių žaidimų varžybos.

Išskirtinis dėmesys žiūrovams atsispindės ir specialiai šioms rungtynėms parengtoje programoje, kuri įtrauks tiek ištikimiausius krepšinio sirgalius, tiek muzikos bei žaidimų mėgėjus. Visų rungtynių metu žiūrovai galės varžytis nuotaikinguose kalėdiniuose žaidimuose bei demonstruoti savo krepšinio įgūdžius.

Visiems žaidimų dalyviams bus įteikti vertingi prizai – tarp jų ir bilietai į ateinančias rungtynes, komandos atributika bei ypatingos, žiemos šalčius nuvejančios „Vytautas Mineral Spa“ dovanos.

Kovingą nusiteikimą prieš stiprų varžovą žiūrovams žadins ir į rungtynes pakviesti muzikos atlikėjai. Visiems vieningai giedant himną susikaupimui įkvėps „Žiburio“ gimnazijos choras, o ilgosios pertraukos metu koncertuos ir savo gimtąjį miestą kvies palaikyti visoje Lietuvoje žinomas ir tūkstančius gerbėjų į pasirodymus renkantis atlikėjas Omerta.

Šventinės rungtynės Prienuose ne tik tęs „LKL akademijos“ misiją prisidėti prie krepšinio klubų veiklos, bet ir taps dovana Prienų–Birštono „Vytauto“ sirgaliams bei miestų gyventojams. „LKL akademija“ bei sustiprėjęs Prienų–Birštono „Vytautas“ kviečia atvykti į mūšį prieš LKL čempionus ir prisidėti prie galimo kalėdinio stebuklo.

Rungtynių pradžia – šeštadienį 17 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)