Geriausiųjų krepšininkų rinkimuose į nugalėtojų titulus šiemet pretenduoja 17 vyrų ir 16 moterų. Kandidatų sąrašuose yra visi nacionalinėse komandose rungtyniavę sportininkai ir kiti LKF pasiūlyti žaidėjai.

„Kaip ir praėjusiais metais, geriausius krepšininkus rinks tik Lietuvos krepšinio sirgaliai, todėl kviečiame visus aktyviai balsuoti ir reikšti savo nuomonę. 2017 metais daug krepšininkių ir krepšininkų rodė gerus asmeninius rezultatus, turėjo neblogą statistiką ir, manau, sirgaliams bus nelengva išrinkti pačius geriausius“, – sakė LKF generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas.

Tapti geriausia 2017-ųjų krepšininke pretenduoja: Gintarė Petronytė, Giedrė Labuckienė, Eglė Šikšniūtė, Monika Grigalauskytė, Eglė Šulčiūtė, Laura Svarytė, Marina Solopova, Mantė Kvedaravičiūtė, Kristė Druskytė, Kamilė Nacickaitė, Andra Gabalytė, Santa Okockytė, Dovilė Saurazaitė, Laura Juškaitė, Daugilė Šarauskaitė ir Neringa Skadaitė.

Geriausiu 2017-ųjų krepšininku gali tapti Jonas Valančiūnas, Mantas Kalnietis, Jonas Mačiulis, Domantas Sabonis, Mindaugas Kuzminskas, Paulius Jankūnas, Adas Juškevičius, Renaldas Seibutis, Donatas Motiejūnas, Marius Grigonis, Edgaras Ulanovas, Lukas Lekavičius, Kšištofas Lavrinovičius, Gediminas Orelikas, Eimantas Bendžius, Mindaugas Girdžiūnas, Artūras Gudaitis.

Geriausių Lietuvos metų krepšininkų rinkimai rengiami jau devintą kartą.

2008-aisiais geriausiu buvo išrinktas Ramūnas Šiškauskas (vyko bendri moterų ir vyrų rinkimai), 2009-aisiais – G. Petronytė ir Linas Kleiza, 2010-aisiais – S. Linkevičienė ir L.Kleiza, 2011-aisiais i Rima Valentienė ir J. Valančiūnas, 2012-aisiais – S. Linkevičienė ir J. Valančiūnas, 2013-aisiais – L. Pikčiutė ir M. Kalnietis, 2014-aisiais – G. Petronytė ir J. Valančiūnas, 2015-aisiais – G. Petronytė ir Jonas Mačiulis.

2016-ųjų metų laureatais tapo pirmą kartą geriausiais šalyje krepšininkais išrinkti Mindaugas Kuzminskas ir Kamilė Nacickaitė.

Už pasirinktą krepšininką ar krepšininkę DELFI ir Krepšinis.lt skaitytojai iš vieno įrenginio gali balsuoti po vieną kartą per 24 val.

Kas dešimtas DELFI platformoje užsiregistravęs ir balsavęs krepšinio gerbėjas iš karto laimės specialų EMSI krepšinio tematikos kalendorių.

Taip pat savo balsus už geriausius krepšininkus galite atiduoti ir EMSI degalinėse.

Geriausių krepšininkų rinkimų platformą galima rasti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)