Po JAV krepšinio bendruomenę sudrebinusio brolių LiAngelo ir LaMelo Ballų kontrakto su Prienų-Birštono „Vytautu“, B. Brustas nepraleido progos JAV žiniasklaidai pasidalinti savo mintimis apie tokį krepšininkų žingsnį. Amerikietis teigė, kad šis Ballų pasirinkimas – pats blogiausias ir šie Lietuvoje neužsibus ilgiau nei mėnesį.

Į tai rimtai sureagavo Žygimantas Skučas.

„Benjamin’ai Brust’ai, kas per velnias? Elgėmės su tavimi kaip su pilnaverčiu komandos nariu ir man atrodė, kad jauteisi tikrai neblogai musų kompanijoje Pasvalyje.

Buvo geras sezonas. Lietuva nekalta, kad turėjai problemų šeimoje ar asmeniniuose santykiuose. Tai buvo pirmas ir vienintelis tavo profesonalus sezonas, tad neturi to su kuo lyginti. Jei nori išgarsėti kalbėdamas melagystes, tai tikrai eini ne ta kryptimi“, – savo „Facebook“ profilyje rašo „Lietkabelio“ aukštaūgis.

Pats B. Brustas Pasvalyje kalnų nenuvertė: LKL čempionate žaidė vidutiniškai po 18 minučių, pelnydavo po 5,9 taško, atkovodavo po 2,5 kamuolio ir surinkdavo po 5,6 naudingumo balo.

Po metų Pasvalyje amerikietis daugiau profesionaliai nerungtyniavo.

„Manau, kad Lietuvoje jie maksimaliai išbus mėnesį. Tai atrodo blogiausia vieta, kurią broliai galėjo pasirinkti“, – „Yahoo Sports“ teigė B. Brustas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)