„Turbūt nereikia net sakyti, jog šis pasirinkimas buvo sunkiausias mano gyvenime. Per laiką praleistą Klaipėdoje patyriau ir šilto, ir šalto, bet taip šilta, kaip šiemet, nebuvo niekada.

Klaipėdai atidaviau viską, ką galėjau ir sirgaliai bei komanda atsidėkojo su kaupu! Čia praleistą laiką ir patirtas emocijas atsiminsiu visą gyvenimą ir tikiuosi, kad turėsiu galimybę viską pakartoti ateityje.

Prasta finansinė „Neptūno“ komandos situacija nebuvo pagrindinė priežastis išvykti. Na, o praeityje nutikę nemalonūs įvykiai tarp manęs ir klubo pasimiršo tuo pačiu metu, kai klubą paliko tuometinė valdžia.

Sprendimas, kurį priėmiau – žvilgsnis į ateitį. Džiaugiuosi, jog „Lietuvos rytas“ parodė pasitikėjimą manimi ir pasiūlė ilgalaikį kontraktą su aiškia komandos vizija. Tai, mano nuomone, svarbu. Na, o dabar, visą tai reikės pateisinti.

Dar kartą noriu padėkoti Klaipėdos sirgaliams už nuostabias emocijas, komandos draugams už supratingumą ir praleistą laiką kartu, treneriams už pasitikėjimą! Noriu palinkėti „Neptūno“ komandai, greitų ir tinkamų sprendimų bei didžiausios sėkmės ateityje. Iki susimatymo“, – rašė A. Butkevičius.

A. Butkevičius į Vilnių persikraustė su dabar jau buvusiu „Neptūno“ įžaidėju Mindaugu Girdžiūnu. Gynėjas „Lietuvos rytu“ sudarė dvejų su puse, o Butkevičius – trejų su puse metų trukmės sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)