„Na, džiaugiuosi, kad pavyko laimėti. Dirbome daug. Tai buvo neblogos rungtynės. Geriau sužaidėme galą ir nugalėjome. Noriu padėkoti varžovams už gerą kovą ir gerą žaidimą“, – sakė R. Kurtinaitis.

– Kokie yra pergalės esminiai akcentai?
– Buvo nemažai techninio broko, tačiau taip pat buvo energija užsispyrimas ir noras. Tai pagrindiniai pergalės faktoriai. Turėjome daugiau sportinės sėkmės gale rungtynių. Žinome, koks Paulius Jankūnas yra pavojingas mesdamas iš vidutinio nuotolio, o šįkart svarbaus metimo iš ten jam pataikyti nepavyko. Aišku, nėra taip, kad mums tiesiog pasisekė.

– Į rungtynes atvyko daug sirgalių iš Vilniaus. Koks jausmas žaisti tokioje atmosferoje?
– Jausmas visada geras, kai salė pilna. Jei salė pilna, man nelabai svarbu, žaisti išvykoje ar namuose, nes visi fanai sukuria gerą atmosferą. Jausmas geras, sirgaliai buvo geri.

– Komandą papildė Mindaugas Girdžiūnas ir Arnas Butkevičius. Ką jie suteiks „Lietuvos rytui“?
– Dar negaliu nieko komentuoti, nes tik viena ausimi apie tai girdėjau. Manau, kad duos naudos, klubas turi ilgalaikę viziją, žiūrime dvejus trejus metus į priekį. Galima pasikviesti legionierių, bet pagrindą turi sudaryti lietuviai. Klubo sprendimas įsigyti šiuos du lietuvius yra labai geras.

– Martynas Echodas priešingai nei pirmoje klubų tarpusavio akistatoje žaidė daug ir naudingai. Pelnė 14 taškų ir atkovojo 6 kamuolius. Jis padarė pažangą?
– Pažangą gali daryti iki gyvenimo pabaigos, o jis žaidžia gerai, kaip pilnavertis mūsų komandos žaidėjas. Jis yra pagrindinis mūsų centras šiuo metu. Nepasisekė, nes Loukas Mavrokefalidis gavo traumą ir šiuo metu turime nedaug aukštų žmonių.

– Ar nėra taip, kad Jimmy Baronas per ilgai buvo aikštelėje?
Jis žaidė 27 minutes, bet taškų nepelnė

– Nemanau, kad jis buvo aikštelėje per ilgai. Ne tik taškai nusprendžia, ar jis geras, ar blogas. Man iš Jimmio reikia patirties ir žaidimo organizavimo. Jis šiandien neįmetė metimų, bet vadovavo komandai. Jimmio triūso pakako tiek, kad galėtume nugalėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)