„Lietuvos ryto“ klubą „Žalgirio“ arenoje palaikys rekordinis sirgalių skaičius – dvigubo sąstato traukiniu į Kauną jau išvažiavo per 600 sirgalių, o į du vėlesnius traukinių reisus liko mažiau nei 100 laisvų vietų, skelbiama pranešime.

Sirgalių Kauno geležinkelio stotyje laukė gausios policijos pajėgos.

Policijos pajėgos Kaune

„B Tribūnos“ sirgalių grupė taip tikisi padėti Vilniaus komandai iškovoti pergalę svarbiose LKL rungtynėse ir tuo pačiu paminėti savo gimtadienį.

„Ne viskas klojasi taip lengvai, kaip tikėjomės. Niekada neteko organizuoti kelionės tokiam sirgalių skaičiui, tai – nauja ir įdomi patirtis. Daug organizacinio darbo, tačiau turime gana neblogą komandą. Sulaukėme pagalbos ir iš klubo, manau, viskas, kas įvyks, turėtų būti pakankamai įspūdinga.

Dabar jau yra užsiregistravę virš 500 fanų“, – savaitės viduryje teigė „B Tribūnos“ atstovas Donatas.

Jis atskleidė, kodėl buvo nuspręsta vykti bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ traukiniu.

„Kai pamatėme, kad klubo gerbėjai registruojasi gana aktyviai, nusprendėme, kad autobusų skaičius būtų pernelyg didelis ir visi fanai nevažiuotų kartu – jie būtų padalinti po 50 žmonių. Traukinyje visi vyks kartu, taip smagiau ir kartu paprasčiau suvaldyti visą minią“, – kalbėjo sirgalius.

Visi penki šimtai sirgalių nuo traukinių stoties iki arenos surengs eiseną. Taip vyksta ir Vakarų Europoje, kai į kitą miestą atvykę svečių ekipos sirgaliai skanduoja klubo pavadinimą, naudoja šiek tiek pirotechnikos.

O kas bus konkrečiai paruošta mačui, pamatysite rungtynių metu“, – paliko intrigą Donatas.

Šventinis „Lietuvos ryto“ sirgalių savaitgalis prasidėjo penktadienį protmūšiu apie „Lietuvos Ryto“ klubą, kuriame apsilankė ir dabartiniai klubo žaidėjai Mindaugas Lukauskis ir Artūras Jomantas, o šeštadienį „Lietuvos Ryto“ arenoje buvo surengtas 3 prieš 3 krepšinio turnyras.

„Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ mūšis įvyks gruodžio 10 dieną Kaune. Susitikimą nuo 17.20 val. tiesiogiai transliuos BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)