Vicečempionus pranokęs Virginijus Šeškus po rungtynių neslėpė džiaugsmo ir siuntė linkėjimus lygos prezidentui Remigijui Milašiui.

„Žaidėme su vienais iš lyderių, kuriuos visi jau priskiria prie grandų. Šiandien viską atidavėme gynyboje. Noriu pasidžiaugti tuo, kad padarome mažai klaidų, nes tai leidžia išmesti daugiau tritaškių.

Nuostabi pergalė. Lygos prezidentas šiandien sakė, kad aš vėl atsidursiu paskutinėje vietoje. Tai va, aš jam perduodu linkėjimus: mes ne paskutiniai“, – spaudos konferencijoje sakė auklėtiniais besidžiaugęs V. Šeškus.

Ketvirtąją pergalę iš eilės į savo sąskaitą įsirašęs „Vytautas“ turnyrinėje lentelėje pakilo į aštuntąją poziciją.

Tuo metu „Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Artūras Štalbergas sunkiai rinko žodžius ir prašė kantrybės, nes problemų sprendimas yra niekada nesibaigiantis procesas.

„Praradome koncentraciją. Europos taurės rungtynėse jau atrodė, kad vėl demonstruojame savo žaidimą, bet šiandien pamatėme, kad turime kitų problemų.

Manau, kad taip nutinka visose komandose. Tai niekada nesibaigiantis procesas: kai išsprendi vieną problemą, atsiranda kita. Reikia dirbti ir likti kantriems. Mes tai išspręsime“, – teigė latvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)