Naujojo trenerio Gedimino Petrausko vadovaujama ekipa namuose 82:75 (29:9, 22:32, 12:13, 19:21) nugalėjo Kėdainių „Nevežį“ (3-10).

Įspūdingai pirmąjį kėlinį sužaidę šeimininkai po jo pirmavo trigubai – 29:9. Vis dėlto Kėdainių klubas nesiruošė iškart sudėti ginklų ir kovojo iki galo.

Ketvirtajame kėlinyje likus žaisti tris minutes „Nevėžis“ atsilikinėjo jau tik 70:72, tačiau varžovų kvėpavimą į nugarą pajautusios „Pieno žvaigždės“ greitai vėl kiek atitrūko (79:72) bei privertė Ramūno Cvirkos kariauną pamiršti mintis apie pergalę.

Kėdainiečiams tai buvo jau šeštasis pralaimėjimas iš eilės.

„Pieno žvaigždės“: Trevoras Hughesas 17, Viačeslavas Bobrovas 13, Artūras Ausėjis, Tomas Lekūnas ir Steponas Babrauskas 11.

„Nevėžis“: Gabrielius Maldūnas 14, Jamesas Woodardas ir Valerijus Likhodėjus (9 atk. kam.) po 12, Justas Tamulis ir Rytis Juknevičius po 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)