Po įsibėgėjusių Virginijaus Šeškaus auklėtinių kojomis sensacingai krito ir šalies vicečempionai: „Vytautas“ namuose 88:74 (22:22, 18:19, 21:19, 27:14) patiesė Panevėžio „Lietkabelį“ (10-4).

Nugalėtojai šiame mače pagerino „Betsafe-LKL“ rekordą: jie išmetė net 42 tritaškius. Iš jų taiklūs buvo 15 (36 procentų taiklumas).

Panevėžio ekipa iš toli pataikė tik 7 metimus iš 24 (29 procentų taiklumas).

Viso susitikimo metu komandos kovėsi taškas į tašką, o ketvirtojo kėlinio pradžioje „Vytautas“ pirmavo 64:62.

Tada įvyko rungtynių lūžis. Šeimininkai spurtavo 11:2 ir ketvirčio viduryje paliko varžovus už nugarų 75:64.

Iki pat rungtynių pabaigos blankiai atrodęs „Lietkabelis“ taip ir nebeatsitiesė bei turėjo susitaikyti su netikėta nesėkme.

Kazio Maksvyčio auklėtiniams vietiniame fronte tai buvo jau trečiasis pralaimėjimas iš eilės. Prieš tai jie nusileido Kauno „Žalgiriui“ ir Klaipėdos „Neptūnui“.

Tuo metu prieniškiai gali džiaugtis ketvirtą kartą iš eilės: prieš tai jie jau revanšavosi Alytaus „Dzūkijai“, Kėdainių „Nevėžiui“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždėms“.

„Vytautas“: Eigirdas Žukauskas 16, Tomas Dimša 17, Egidijus Dimša 14, Edvinas Šeškus 12, Justas Sinica ir Denisas Lukašovas po 9.

„Lietkabelis“: Žygimantas Skučas 15 (11 atk. kam.), Adas Juškevičius 12, Kšištofas Lavrinovičius 10 (7 atk. kam.), Vaidas Čepukaitis ir Lukas Aukštikalnis po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)