Skelbiama, kad krepšininkams atlyginimų išmokėjimai vėluoja nuo pačios sezono pradžios, o kai kurie iš žaidėjų algų nėra gavę ir už praėjusį sezoną.

Informuojama, kad tarp žaidėjų, kuriems periodiškai vėluoja algos, yra „Neptūno“ lyderiai Arnas Butkevičius, Mindaugas Girdžiūnas ir naudingiausias LKL krepšininkas, kolumbietis Juanas Palaciosas, per mėnesį uždirbantis apie 12 tūkst. eurų.

Sulaukę konkrečių pasiūlymų iš kitų klubų, žaidėjai gali palikti komandą.

Anot „BasketNews.lt“, Klaipėdos klubas bando rasti išeičių iš susidariusios situacijos, tačiau praėjusią savaitę bankai jam nesutiko suteikti paskolos, nes klubas nerado, kas laiduos už paskolintą sumą.

„Neptūną“ permainos krečia jau kurį laiką. Praėjusiame sezone klubą po nemenko skandalo paliko buvęs jo direktorius Osvaldas Kurauskas, jo vietą užėmė Algimantas Ercius, tačiau prieš sezoną jam buvo padėkota už darbą ir pareigas perėmė Artūras Žalys.

Po praėjusio sezono su „Neptūnu“ atsisveikino treneris Dainius Adomaitis, jį pakeitė Kazys Maksvytis.

Galima prisiminti, kad praėjusiame sezone „Neptūnui“ taip pat nepavyko išsaugoti suburtos sudėties, o atlyginimai taip pat vėlavo.

Viduryje sezono Jimmy Baroną iš Klaipėdos perpirko Vilniaus „Lietuvos rytas“, klubą dėl neva vidaus drausmės pažeidimų paliko amerikiečiai Larry Drew ir Omari Johnsonas.

Pats klubas susidariusios situacijos nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)