Bandęs pasivyti varžovų gynėją Bobby Dixoną lietuvis atsitrenkė į užtvarą stačiusį „Fenerbahče“ aukštaūgį Janą Vesely ir parkrito ant grindų.

Šis epizodas supykdė Š. Vasiliausko komandos draugus – Calebas Greenas ir Chrisas Obekpa įsivėlė į konfliktą su J. Vesely, čekas netgi buvo parblokštas ant parketo.

Bendromis pastangomis abiejų komandų nariams pavyko nuraminti beįsiplieskiančias muštynes, o teisėjai ėmėsi bausti incidento metu nervų nesuvaldančius krepšininkus.

Visgi atlikti savo darbą arbitrams buvo sudėtinga, nes chaosas įsiviešpatavo ir tribūnose. Savo įniršį ėmė reikšti Trabzono ekipos gerbėjai, dalis kurių netgi veržėsi į aikštelę.

Mačą kuriam laikui teko nutraukti, o arbitrai iškeliavo į persirengimo kambarius.

Rungtynės buvo atnaujintos tik po pertraukėlės, aistroms nurimus.

Iš viso Š. Vasiliauskas šiame mače žaidė 26 min., pataikė 1/3 dvitaškių, 2/3 tritaškių, visas 5 baudas, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir 5 sykius prasižengė.

„Trabzonspor“ (3 pergalės/6 pralaimėjimai) čempionate užima 12-ąją vietą, o „Fenerbahce“ (7/2) klubas yra antras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)