Puikus tritaškių pataikymo procentas ir kibi gynyba padėjo Jeffrey Van Gundy auklėtiniams dominuoti rungtynėse nuo pradžios iki pabaigos.

Įspūdingai 32:18 trečiąjį kėlinį laimėjusi JAV rinktinė tiesiausiu keliu nukeliavo į pergalę. Amerikiečiai metė 51 proc. taiklumu, o atsarginiai žaidėjai prie pergalės prisidėjo 51-u tašku.

Nugalėtojams Travisas Wearas pelnė dvigubą dublį – 14 taškų ir 10 atkovotų kamuolių. Po 14 taškų pridėjo Markelas Brownas, Jonathanas Holmesas ir Xavieras Munfordas.

JAV krepšininkai tritaškius metė 54,2 proc. taiklumu (13/24), o dvitaškius – 48 proc. (20/41).

Pirmoje dvikovoje išvykoje JAV 85:78 įveikė Puerto Riką. Per kitą FIBA atrankos langą JAV rinktinė žais su Kubos ir Puerto Riko nacionalinėmis ekipomis.

Kitose sekmadienio atrankos rungtynėse Panama 59:68 nusileido argentiniečiams, Urugvajus 67:49 įveikė Paragvajų, o Kuba 72:95 buvo priversta pripažinti Puerto Riko krepšininkų pranašumą.

Pirmadienį Amerikos zonos atrankos rungtynes žais Brazilija ir Venesuela, Dominikos Respublika ir Kanada, Kolumbija ir Čilė, Bahamos ir Mergelių salos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)