Glaudžius santykius su Lietuvos kariuomene palaikantys Lietuvos čempionai kasmet kviečia šalį saugančius karius iš arti stebėti krepšinio rungtynes, o šįkart jau kelerius metus trunkančią draugystę įtvirtins gražioje šventėje.

Būtent lapkričio 23-iąją, Eurolygos rungtynių dieną, bus minima Lietuvos kariuomenės diena. Ta proga rungtynes stebės bei Lietuvos kariuomenę reprezentuos būrys karių, kurie su savo veikla iš arčiau supažindins į „Žalgirio“ areną atvyksiančius krepšinio gerbėjus.

Lietuvos kariuomenės Karo policija supažindins visus norinčius su savo vykdoma veikla, karo policininkų naudojama ginkluote bei prie arenos pagrindinio įėjimo suteiks galimybę apžiūrėti Karo policijos šarvuotą visureigį „Hummer“.

Karo prievolės ir komplektavimo tarnyba supažindins su tarnybos būdais ir galimybėmis Lietuvos kariuomenėje, taip pat arenos pirmajame aukšte pristatys ginklų ekspoziciją. Atrakcijų arenoje pasiūlys ir Vytauto Didžiojo karo muziejus, pakviesiantis mažuosius žiūrovus sudėlioti „Žalgirio“ mūšio dėlionę, o vyresnius sužaisti „Laivų mūšio“ stalo žaidimą ar pasimatuoti riterių šarvus.

Rungtynių ilgosios pertraukos metu aikštėje kariai mes iššūkį sirgaliams, kurie stengsis įvykdyti Lietuvos kariuomenės specialistų paruoštą estafetę. Į šią „Kario iššūkio“ rungtį el. paštu info@zalgiris.lt kviečiami registruotis pilnamečiai, fizinį pasirengimą turintys sirgaliai, ketvirtadienį planuojantys atvykti į rungtynes ir norintys išbandyti savo jėgas. Jų laukia ne tik iššūkis, bet ir gausūs Lietuvos kariuomenės bei Kauno „Žalgirio“ prizai.

Prieš rungtynes ir jų metu gerą nuotaiką „Žalgirio“ arenoje kaip visad palaikys „G-Spot DJ‘s“ vyrukai, kuriems ypatingą dieną talkins Karinių oro pajėgų orkestras, pasitiksiantis į rungtynes atvykstančius žiūrovus.

Kaip jau tapo įprasta, geriausioje Eurolygos krepšinio arenoje, netrūks ir daugiau atrakcijų ir pramogų – visi norintys galės pasipuošti žaliai-baltomis spalvomis, laikinomis tatuiruotėmis, išbandyti virtualios realybės pramogas ar trečiajame arenos aukšte pasigaminti unikalias nuotraukas tiesiai iš asmeninio „Instagram“ profilio!

Kituose Lietuvos miestuose gyvenantys „Žalgirio“ gerbėjai taipogi kviečiami pasinaudoti puikia galimybe pigiai, saugiai ir patogiai atvykti į Eurolygos rungtynes Kaune. Tokį šansą jiems suteikia komandos rėmėja UAB „Kautra“, kuri siūlo keliones tiesiai į „Žalgirio“ areną iš skirtingų Lietuvos kampelių – Vilniaus, Elektrėnų, Prienų, Alytaus, Druskininkų, Vilkaviškio bei Marijampolės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)